Libnet.ro
UNICEF

19:00

Toate declaratiile Simonei de dupa meciul cu Sloane Stephens: Maine va fi o provocare mare pentru mine!

România Liberă România Liberă,
Toate declaratiile Simonei de dupa meciul cu Sloane Stephens: Maine va fi o provocare mare pentru mine!

Conferinta de presa a Simonei de dupa meciul castigat cu Sloane a mers expeditiv si s-a centrat mai degraba pe meciul cu Serena. Iata cele mai importante idei: . continuă pe România Liberă

VIDEO Simona Halep la Miami. Un punct fabulos reusit de Simona in meciul cu Sloane Stephens si rezumatul jocului

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial.

WTA Miami: Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens miercuri

Meciul Simonei Halep favorita numarul trei) cu Sloane Stephens locul 45 WTA) din sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami se va disputa miercuri. In aceeasi zi se va juca si intalnirea Serena Williams 1) vs Sabine Lisicki 27).

Simona Halep in semifinale la Miami dupa o demonstratie de forta cu Sloane Stephens

Simona Halep s-a impus autoritar in fata americancei Sloane Stephens in ultimul sfert de finala programat la Miami Open si o va intalni pe Serena Williams in semifinala programata joi seara n. r. - vineri dimineata de la ora 4:00 in Romania). Meciul cu Stephens a fost Game cu Game live text pe onlinesport. ro, asa cum va fi si intalnirea cu lidera mondiala.

VIDEO Simona Halep vs Sloane Stephens - Rezumatul partidei (Lovituri superbe ale Simonei)

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 26 de minute pentru a o invinge pe Sloane Stephens, victoria fiind echivalenta cu atingerea fazei semifinalelor de la Miami turneu din categoria Premier Mandatory). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-1; 7-5 / Simona este in semifinala cu Serena

Simona Halep a invins-o, miercuri seara, pe americanca Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 6-1, 7-5, si va juca in semifinala impotriva numarului unu mondial, Serena Williams. Am avut un prim set dominat categoric si castigat de Simona in 26 minute. Romanca a condus cu 3-0 in setul doi, dar s-a relaxat usor, iar Stephens a profitat si a castigat 4 game-uri la rand. Simona a revenit insa la tenisul practicat in primul set si a reusit un nou break inchizand apoi setul. Semifinale: Simona Halep vs Serena Williams; Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic. Halep: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Maine este un nou meci si cred ca pot castiga din nou cu eaAtmosfera Nick Saviano, catre Stephens: 'If she can beat you doing that, god bless her'.

LIVE TEXT WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens (02:00)

Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul va incepe la ora 02:00 ora Romaniei) si va fi in direct pe Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro. Pregatiti pentru Halep? :) In 15 minute incepe o noua aventura spre varful WTA pentru Simona Halep. Haideti sa comentam impreuna partida, jocul si atmosfera.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Sloane Stephens: ora 02.00. Romanca, asteptata de Serena in semifinala

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, va juca, in noaptea de miercuri spre joi, ora 02. 00 ora Romaniei), impotriva americancei Sloane Stephens, locul 45 WTA, in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Romanca va avea sanse unei victorii importante in cea de a cincea intalnire cu Stephens.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Sloane Stephens: ora 02.00. Sansa unei victorii mari in fata americancei

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, va juca, in noaptea de miercuri spre joi, ora 02. 00 ora Romaniei), impotriva americancei Sloane Stephens, locul 45 WTA, in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Romanca va avea sanse unei victorii importante in cea de a cincea intalnire cu Stephens.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Sloane Stephens: miercuri seara. Sansa unei victorii mari in fata americancei

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, va juca, miercuri seara, impotriva americancei Sloane Stephens, locul 45 WTA, in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Romanca va avea sanse unei victorii importante in cea de a cincea intalnire cu Stephens.

Sloane Stephens: Sunt multumita ca am ajuns sa lupt de la egal la egal cu Halep

Miami 2015. Sloane Stephens, 45 WTA, care a fost eliminata, in sferturi, de Simona Halep, cap de serie numarul 3, a spus ca este multumita ca a putut sa joace de la egal la egal in setul al doilea, contra romancei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )