Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Simona Halep la Miami. Un punct fabulos reusit de Simona in meciul cu Sloane Stephens si rezumatul jocului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep la Miami. Un punct fabulos reusit de Simona in meciul cu Sloane Stephens si rezumatul jocului

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns in sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune in setul doi

Simona Halep mai are doi pasi pana la finala turneului de la Miami, dupa ce a trecut de Flavia Pennetta Italia, 28 WTA), adversara pe care a invins-o dupa trei incercari esuate. Totusi, victoria obtinuta de Halep a fost marcata de un moment bizar.

VIDEO Simona Halep la Miami. Fanii romani au ajutat-o sa invinga, facand un gest nesportiv la adresa italiencei

Simona Halep a trecut in premiera de Flavia Penetta, in optimile turneului de la Miami, dupa un meci in care fanii romani au fost un aliat de nadejde pentru jucatoarea noastra.

Simona Halep la Miami. Nadia Comaneci a caracterizat meciul Halep - Williams si a dezvaluit cu cine va tine la noapte

Simona Halep va juca la Miami, in semifinale, contra Serenei Williams, un meci pe care toti iubitorii tenisului vor fi cu ochii tintiti.

VIDEO Simona Halep vs Sloane Stephens - Rezumatul partidei (Lovituri superbe ale Simonei)

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 26 de minute pentru a o invinge pe Sloane Stephens, victoria fiind echivalenta cu atingerea fazei semifinalelor de la Miami turneu din categoria Premier Mandatory). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

VIDEO WTA Miami Punct superb reusit de Simona contra lui Stephens

Simona si Sloane si-au impartit cele mai spectaculoase punte ale meciului, fiecare reusind sa castige un schimb superb de mingi prin lovituri de mari campioane.

Simona Halep la Miami: romanca revine pe teren in aceasta noapte. La ce ora va fi meciul ei din optimi cu Pennetta

Simona Halep n-are timp de odihna la Miami. Dupa ce vineri a jucat in turul II, la simplu, sambata, in primul tur, la dublu, iar duminica a intalnit-o pe Camila Giorgi, in turul III, constanteanca de 23 de ani a fost deja programata pentru urmatoarea ei confruntare.

Simona Halep la Miami. Declaratia numarului 3 WTA dupa victoria din sferturi: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Cred ca pot castiga partida cu ea

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, joi, dupa victoria in fata lui Sloan Stephens si calificarea in semifinalele de la Miami Open, unde va juca in compania americancei Serenei Williams, ca nu are nimic de pierdut in meciul cu numarul 1 mondial.

Simona Halep la Miami: presa internationala o ridica in slavi pe romanca. Cronici entuziasmante

Simona Halep e de neoprit in 2015, castigand trei turnee in primele trei luni ale anului si fiind pe cale sa-l castige si pe al patrulea. Prestatia ei in confruntarea cu Flavia Penneta i-a incantat pe jurnalistii care au vazut meciul.

Simona Halep la Miami. Cifrele care o fac unica pe Simona si ce obiective si-a fixat Halep: As vrea, in aceasta viata, sa iau un Grand Slam

Indiferent de rezultatul meciului cu Serena Willliams, din semifinalele Miami Open, Simona Halep a atins cateva cifre impresionante, fiind cea mai buna jucatoare a sezonului.

Simona Halep la Miami. Simona va fi principala jucatoare care va contestapozitia Serenei Williams

Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens in sferturile turneului Miami Open si s-a calificat in semifinale, unde o va intalni pe Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )