Libnet.ro
UNICEF

10:30

WTA Miami: Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens miercuri

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens miercuri

Meciul Simonei Halep favorita numarul trei) cu Sloane Stephens locul 45 WTA) din sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami se va disputa miercuri. In aceeasi zi se va juca si intalnirea Serena Williams 1) vs Sabine Lisicki 27). continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Flavia Pennetta 6-3; 7-5 Mental de fier/ Simona este in sferturi cu Stephens/ Meci foarte greu si o revenire incredibila in setul doi

Simona Halep a reusit o victorie fantastica in fata italiencei Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5, si se califica in sferturi unde o va intalni pe americanca S. Stephens. Partida a fost una spectaculoasa, cu lovituri incredibile si multe rasturnari de situatie vezi live text). Daca primul set a fost dominat de o Halep mai constanta, in setul doi am asistat probabil la cea mai spectaculoasa revenire a Simonei tinand cont si de calitatea excelenta a jocului prestat de Pennetta, un set doi pe care italianca nu-l va uita multa vreme si nu va intelege cum a fost posibil sa-l piarda de la 5-2. vezi video cu cele mai spectaculoase schimburi de mingi.

WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi se va disputa de la ora 18:00

Simona Halep cap de serie numarul trei) o va intalni pe Camila Giorgi locul 37 WTA) in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul de pe Grandstand va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 18:00 si in direct pe Dolcesport 1.

WTA Miami: Simona Halep vs Flavia Pennetta se va juca marti dimineata, de la ora 04:00

Organizatorii turneului WTA de la Miami au anuntat programul zilei de marti, iar meciul dintre Simona Halep si Flavia Pennetta din optimi) se va disputa marti dimineata, de la ora 04:00 ora Romaniei).

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Sloane Stephens: miercuri seara. Sansa unei victorii mari in fata americancei

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, va juca, miercuri seara, impotriva americancei Sloane Stephens, locul 45 WTA, in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Romanca va avea sanse unei victorii importante in cea de a cincea intalnire cu Stephens.

WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi 6-4, 7-5/ In optimile competitiei

Simona Halep favorita numarul trei) a reusit sa se califice in optimile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut de Camila Giorgi Italia - locul 37 WTA). A fost 6-4, 7-5 pentru Simona, dupa un meci care a durat o ora si 29 de minute.

Simona Halep la Miami: romanca s-a calificat in sferturi dupa o prima victorie impotriva Flaviei Pennetta

Simona Halep locul 3 WTA) a invins-o pe italianca Flavia Pennetta locul 28 WTA) in optimile turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Romanca s-a calificat in sferturi, unde o va intalni pe Sloane Stephens locul 45 WTA).

Simona Halep, despre Flavia Pennetta: M-a batut o data, dar acum va fi o alta zi si un alt meci

Pentru a ajunge in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, Simona Halep favorita numarul trei) trebuie sa o invinga pe Flavia Pennetta cap de serie numarul 15). M-a batut o data, dar acum va fi o alta zi si un alt meci, a precizat Simona.

Simona Halep, despre Flavia Pennetta: M-a batut odata, dar acum va fi o alta zi si un alt meci

Pentru a ajunge in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, Simona Halep favorita numarul trei) trebuie sa o invinga pe Flavia Pennetta cap de serie numarul 15). M-a batut odata, dar acum va fi o alta zi si un alt meci, a precizat Simona.

Lectie de viata de la Simona Halep. Niciodata nu se arunca prosopul

Condusa cu 5-2 in setul secund al meciului cu Flavia Pennetta din optimile turneului de la Miami, Simona Halep a oferit o noua imagine emblematica despre determinarea si ambitia de care da dovada.

Miami 2015. Halep si-a aflat viitoarea adversara din sferturi. La egalitate cu americanca

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, o va intalni, in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, pe Sloane Stephens, 45 WTA, din SUA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )