Libnet.ro
UNICEF

14:45

Toate evenimentele sportive din Italia suspendate din cauza coronavirusului

Online Sport Online Sport,
Toate evenimentele sportive din Italia suspendate din cauza coronavirusului

Comitetul Olimpic National Italian CONI) a decis, luni, suspendarea tuturor evenimentelor sportive din Italia din cauza epidemiei de coronavirus. continuă pe Online Sport

Italia - coronavirus: Toate evenimentele sportive vor fi suspendate pana pe 3 aprilie

Toate evenimentele sportive din Italia vor fi suspendate pana la data de 3 aprilie, a anuntat Comitetul Olimpic din Italia, care a precizat ca este o situatie fara precedent in istorie.

Italia - coronavirus: Toate evenimentele sportive vor fi suspendate pana pe 3 aprilie

Toate evenimentele sportive din Italia vor fi suspendate pana la data de 3 aprilie, a anuntat Comitetul Olimpic din Italia, care a precizat ca este o situatie fara precedent in istorie.

Cursurile Universitatii Constantin Brancusi au fost suspendate din cauza coronavirusului. Activitatea didactica se va desfasura online

Cursurile Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu au fost suspendate din cauza raspandirii imbolnavirilor cu coronavirus si se vor desfasura online.

Anunt alarmant in Italia: 463 de morti din cauza coronavirusului

Anunt alarmant din Italia. Potrivit autoritatilor, 463 de oameni au decedat din cauza infectiei cu coronavirus.

Sala Palatului anuleaza toate spectacolele din luna martie din cauza coronavirusului

Spectacolele programate la Sala Palatului pana pe data de 31 martie au fost amanate sau anulate dupa anuntul facut de catre Raed Arafat, pentru a evita raspandirea coronavirusului.

Coronavirus in Romania: 8 cazuri confirmate din care 3 vindecate Romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii

In Romania au fost confirmate sapte cazuri de infectare cu noul coronavirus, trei dintre pacienti fiind declarati vindecati. in carantina institutionalizata se afla 21 de persoane, iar alte 12. 158 sunt in izolare la domiciliu. Potrivit autoritatilor, romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii. 27 Un tanar din Iasi, izolat la domiciliu, s-a dus sa dea examenul la scoala de soferi 16. 08 Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri15. 33 Orban ii roaga pe romanii din zonele afectate de coronavirus sa nu vina acasa de Paste13. 49 Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia 13. 31 Trei cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus.

Cursele regulate cu autocarul sau microbuzul inspre si dinspre Italia, suspendate pana pe 31 martie

Cursele regulate efectuate de operatorii de transport catre si din Italia sunt suspendate incepand de marti, 10 martie, pana pe 31 martie.

Subiectele zilei: Efectul Pintea zguduie PSD: baronii, speriati ca partidul ii lasa din brate; Romanii din Italia, nemultumiti ca ar putea fi impiedicati sa vina acasa de Paste; The Guardian scrie despre spitalul construit la Bucuresti din donatiile a 30

Unde sunt pastilele? Lipsesc o suta de kilograme de metadona. O duba Citroen intra pe poarta fabricii de medicamente. Postasii vor livra pensiile persoanelor izolate la domiciliu din cauza coronavirusului cu masti, manusi si ochelari de protectie. Directorul General al Postei Romane a trimis. Un sindicat din Iasi ii indeamna pe profesori sa nu-si spuna parerea despre taierea orelor de la gimnaziu. Reactia sindicatului vine la scurt timp dupa ce.

Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24. Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de a restitui banii tuturor pasagerilor, a spus ministrul. El a precizat si care sunt rutele vizate de aceasta suspendare, si anume destinatiile din Italia spre care sunt operate zboruri directe: Roma, Torino, Bologna, Napoli, Florenta, Pisa si Catania.

Sala Palatului anuleaza toate evenimentele programate pana in 31 martie. Concertul aniversar Boney M de duminica, reprogramat pentru 20 septembrie

Toate evenimentele programate la Sala Palatului, intre 8 si 31 martie, se amana sau, dupa caz, se anuleaza. in conformitate cu Hotararea nr. 6 din 06. 2020 emisa de Grupul de suport tehnico-stiintifc.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )