Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tolontan, despre declaratiile directorului Hexi Pharma: A raspuns ceea ce a putut sa raspunda. Traim intr-o tara libera, in care ne putem informa publicul in continuare (VIDEO)

B1 B1,
Tolontan, despre declaratiile directorului Hexi Pharma: A raspuns ceea ce a putut sa raspunda. Traim intr-o tara libera, in care ne putem informa publicul in continuare (VIDEO)

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Acuzata ca ar fi mituit. continuă pe B1

Reactia directorului Hexi Pharma, in urma dezvaluirilor privind spagile de la spitale

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele Hexi Pharma directorilor de spitale pentru facilitarea de contracte cu dezinfectanti. Reactia vine in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SIE

ACTUALIZARE 19:48 Dincu, despre decesul lui Condrea: Nu cred in scenarii, astept o varianta rationala, cu probe Vicepremierul Vasile Dincu a afirmat astazi ca ipotezele vehiculate in cazul decesului patronului Hexi Pharma sunt mai degraba scenarii care nu au legatura cu realitatea si a punctat ca nu crede in acestea. --------- Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori, transmit televiziunile de stiri.

DECLARATII SOCANTE despre dedesubturile afacerii Hexi Pharma. Cum aducea microbi din strainatate Dan Condrea

Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, patronul decedat al Hexi Pharma, a facut noi dezvaluiri socante despre activitatile ilegale ale firmei. Ea a declarat la Antena 3 ca, in perioada 2008-2009, a facut mai multe verificari avand suspiciuni privind existenta unor nereguli grave comise de sotul sau.

Patru teorii explozive despre moartea patronului Hexi Pharma, in aceasta seara, la Sinteza Zilei, cu Mihai Gadea

Cea mai buna echipa de jurnalisti de investigatie va prezinta informatii in exclusivitate in aceasta seara, la Sinteza Zilei, despre enigmele disparitiei patronului Hexi Pharma, Dan.

Ion Cristoiu, despre moartea patronului Hexi Pharma: Este o lovitura uriasa incasata de imaginea statului in ochii romanului simplu

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre conditiile suspecte in care a murit patronul Hexi Pharma. Prima reactie a lui Ion Cristoiu dupa ce a afla.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SIE

Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori, transmit televiziunile de stiri.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri incredibile despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SRI: Am probe ca era filat!

Fosta sotie a lui Dan Condrea a venit joi dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar.

Noi informatii explozive despre moartea patronului Hexi Pharma. Ce a facut o martora care a dus acte impotriva lui

Unul dintre martorii care au depus acte impotriva lui Dan Condrea, inspaimantat dupa accidentul patronului Hexi Pharma, l-a sunat duminica seara pe procurorul de caz. Doua intrebari.

Catalin Tolontan face dezvaluiri despre moartea patronului Hexi Pharma: Am fost tulburat! Dan Condrea vorbea tot mai des despre moarte

Redactorul-sef al GSP spune ca este socat de declaratia procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, potrivit careia Dan Condrea nu a fost filat inainte de accident. Catalin Tolontan spune ca.

Catalin Tolontan: Ambulanta presedintelui Romaniei a folosit antiseptice Hexi Pharma. SPP, care e un serviciu secret de elita, a esuat in a-si indeplini misiunea de a proteja demnitarii (VIDEO)

Noi dezvaluiri socante ale jurnalistului Catalin Tolontan. SPP a esuat in protejarea demnitarilor. Pentru ambulanta presedintelui Klaus Iohannis s-au folosit antiseptice de la Hexi Pharma, a precizat.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )