Libnet.ro
UNICEF

20:45

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri incredibile despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SRI: Am probe ca era filat!

Antena3 Antena3,
Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri incredibile despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SRI: Am probe ca era filat!

Fosta sotie a lui Dan Condrea a venit joi dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar. continuă pe Antena3

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SIE

ACTUALIZARE 19:48 Dincu, despre decesul lui Condrea: Nu cred in scenarii, astept o varianta rationala, cu probe Vicepremierul Vasile Dincu a afirmat astazi ca ipotezele vehiculate in cazul decesului patronului Hexi Pharma sunt mai degraba scenarii care nu au legatura cu realitatea si a punctat ca nu crede in acestea. --------- Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori, transmit televiziunile de stiri.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre patronul Hexi Pharma

Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SIE

Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori, transmit televiziunile de stiri.

Fosta sotie a lui Condrea: Fetita mi-a spus: De miercuri nu l-am mai vazut pe tati

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a spus joi, la Antena 3, ca fiica sa i-a spus ca nu si-a mai vazut tatal inca de miercuri, iar in momentul accidentului patronului Hexi, copilul nu mai.

Declaratii socante facute de fosta sotie a lui Condrea: Am fost dusa intr-un centru in care se opera cu metode naziste. Totul a fost facut la ordinul DGIPI si al lui Vasile Blaga

Laura Georgescu a fost sotia lui Dan Condrea, a facut declaratii socante la Antena 3. Aceasta a fost intrebata daca a fost internata la o clinica psihiatrica. Fosta sotie a patronului Hexi Pharma a.

Moartea lui Dan Condrea. Psiholog criminalist, despre existenta unui bilet de adio

Patronul Hexi Pharma si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs in judetul Ilfov. Psihologul Liviu Chesnoiu a vorbit despre cercetarile la fata locului. Cercetarile la fata locului.

Fosta sotie a lui Dan Condrea face DEZVALUIRI privind afacerile Hexi Pharma si despre trecutul omului de afaceri

Fosta sotie a lui Dan Condrea face dezvaluiri privind afacerile Hexi Pharma. Laura Georgescu spune de cativa ani ca firma nu respecta reteta originala a dezinfectantilor care ajungeau in spitale. De asemenea, femeia spune ca sotul ei ar fi fost ofiter SIE si ca in anturajul lui erau ofiteri de la SIE si SRI.

O parte din presa oculteaza subiectul Hexi Pharma. Nistorescu: De ce Hotnews si Ziare.com nu dau nimic despre dezvaluirile facute de fosta sotie a lui Dan Condrea? (VIDEO)

In pofida faptului ca dezinfectantii Hexi Pharma au atins securitatea nationala, punand in pericol viata romanilor, declaratiile incendiare facute, joi dimineata, de fosta sotie a lui Da.

Fosta sotie a lui Dan Condrea face acuzatii dure la adresa SRI

Fosta sotie a lui Dan Condrea face acuzatii dure la adresa SRI. O masina din curtea Laurei Condrea, fosta sotie a patronului Hexi Pharma, are un mesaj dur scris pe parbriz: Magda Condrea, victima dementil.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, prima declaratie dupa moartea patronului de la Hexi Pharma. Ipoteza sinuciderii, mai putin plauzibila

Laura Condrea, fosta sotie a lui Dan Condrea, a oferit primele declaratii anchetatorilor, dupa accidentul in care seful de la Hexi Pharma a decedat. Aceasta a precizat ca in seara in care a avut ac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )