Libnet.ro
UNICEF

09:00

Tolontan: Ioan Gyuri Pascu chemase Salvarea inainte sa moara. Medicul i-a spus ca are atac de panica. Dupa doua ore, Pascu a facut infarct. Ministerul Sanatatii a trimis Corpul de Control si asteapta rezultatul anchetei de la Ambulanta

România Liberă România Liberă,
Tolontan: Ioan Gyuri Pascu chemase Salvarea inainte sa moara. Medicul i-a spus ca are atac de panica. Dupa doua ore, Pascu a facut infarct. Ministerul Sanatatii a trimis Corpul de Control si asteapta rezultatul anchetei de la Ambulanta

Cu doua ore inainte sa moara, Ioan Gyuri Pascu chemase o ambulanta, dar medicul acesteia i-a spus ca are doar un atac de panica, scrie jurnalistul Catalin Tolontan. Ministerul Sanatatii a precizat ca asteapta rezultatul anchetei derulate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. continuă pe România Liberă

UPDATE. Tolontan: Ioan Gyuri Pascu chemase Salvarea inainte sa moara. Medicul i-a spus ca are atac de panica. Dupa doua ore, Pascu a facut infarct. Ministerul Sanatatii a trimis Corpul de Control si asteapta rezultatul anchetei de la Ambulanta

Cu doua ore inainte sa moara, Ioan Gyuri Pascu chemase o ambulanta, dar medicul acesteia i-a spus ca are doar un atac de panica, scrie jurnalistul Catalin Tolontan. Ministerul Sanatatii a precizat ca asteapta rezultatul anchetei derulate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Tolontan: in noaptea mortii, Gyuri Pascu chemase la ora 3 o ambulanta care i-a pus diagnosticul de atac de panica. La 5 a murit de inima!

Moartea lui Ioan Gyuri Pascu are un element pe care autoritatile l-au tinut secret pana azi. Artistul de 55 de ani a murit de infarct luni, la 5 dimineata, dar, cu doar doua ore inainte, in.

A fost lasat sa moara cu zile? Ioan Gyuri Pascu a chemat ambulanta cu doua ore inainte de a muri, dar medicul a spus ca are doar atac de panica si i-a dat un calmant (VIDEO)

Ancheta dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Potrivit unor informatii confirmate deja, acesta a chemat ambulanta cu doua ore inainte de a face infarct, dar medicul doar i-a dat un diazepam, i-a pus diagnosticul.

Ce a facut Ioan Gyuri Pascu cu trei zile inainte sa moara

Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani. Fostul membru al trupei Divertis suferea de diabet. Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator.

Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul a fost, inainte de Revolutie, profesor de limba romana in Baragan: imi spuneau nebunul cu barba de la Ulmu!

Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit in aceasta dimineata in urma unui infarct. Artistul, in varsta de 55 de ani, mai avusese probleme mari de sanatate, in decembrie 2010 suferind un atac cerebral vascular. inainte de Revolutie, artistul a petrecut aproape 3 ani in Baragan, unde fusese repartizat ca profesor de limba romana.

Mesajul cutremurator postat recent de fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu pe Facebook

Anul 2010 a fost unul pe care apropiatii umoristului si-l amintesc ca fiind unul de grea cumpana pentru Ioan Gyuri Pascu. A suferit un atac cerebral, iar mai apoi a divortat de marea lui iu.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Irina Margareta Nistor: Ioan Gyuri Pascu - un personaj si un artist absolut pasionat si pasional

Ioan Gyuri Pascu a fost un personaj si un artist absolut pasionat si pasional in tot ce facea, a declarat luni, pentru AGERPRES, criticul de film Irina Margareta Nistor. Nu pot sa cred ca nu mai.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Cine a fost actorul iubit de o lume intreaga

IOAN GYURI PASCU A MURIT Ioan Gyuri Pascu a fost un muzician si un actor roman, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1977 si de atunci a abordat.

Colegiul Medicilor Bucuresti s-a autosesizat in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti CMMB) a informat miercuri ca s-a autosesizat in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu. in urma informatiilor aparute in mass-media privind faptul ca un echipaj al Serviciului de Ambulanta l-a consultat pe Ioan Gyuri Pascu si i-a pus diagnosticul de atac de panica, Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti s-a autosesizat. Rezultatele investigatiei vor fi facute publice, se arata intr-un comunicat al CMMB.

Mesaj tulburator dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Batea la usa ca sa ma intrebe daca nu am o bucata de paine

Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul, care avea 55 de ani, a suferit un infarct in dimineata zilei de luni, 26 septembrie, scrie Libertatea. Ioan Gyuri Pascu a murit si a lasat in urma sa colegi, prietni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )