Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tom Hardy, din nou pe marile ecrane in filmul Gangsteri de legenda

România Liberă România Liberă,
Tom Hardy, din nou pe marile ecrane in filmul Gangsteri de legenda

Actorul Tom Hardy, care se bucura de mare succes la Hollywood, a acceptat o noua provocare si interpreteaza un dublu rol in filmul Legend/ Gangsteri de legenda, care va rula din 16 octombrie pe marile ecrane din Romania. continuă pe România Liberă

Scandalul Volkswagen ar putea ajunge pe marile ecrane

La mai putin de o luna dupa ce Volkswagen a fost acuzat de inselatorie, se pare ca scandalul in care este implicata compania aproape si-a croit drumul spre Hollywood. Potrivit celor de la The Hollywood Reporter, compania de productie a lui Leonadro DiCaprio, Appian Way, a facut echipa cu Paramount Pictures, una dintre cele mai [] Scandalul Volkswagen ar putea ajunge pe marile ecrane Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

inca o problema! Scott Disick, ex-iubitul lui Kourtney Kardashian, din nou la reabilitare

Problemele se tin lant in familia Kardashian. Pe de o parte fostul sot al lui Khloe Kardashian, Lamar Odom, se lupta pentru viata lui, pe de alta parte Scott Disick a decis din nou sa se interneze la reabilitare.

Cathedral Plaza din nou in atentia Departamentului de Stat al SUA

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti transmite, prin intermediul unui comunicat, ca Raportul Departamentului de Stat al SUA pe anul 2014 privind Libertatea religioasa mentioneaza refuzul aplicarii deciziei privind demolarea turnului construit langa Catedrala romano-catolica din Bucuresti, in timp ce autoritatile din Primaria Capitalei si reprezentantii Cathedral Plaza incearca blocarea aplicarii deciziilor judecatoresti de dezmembrare a cladirii ilegale.

Alegeri FIFA: Ali bin Al Hussein si-a depus din nou candidatura

Printul iordanian Ali bin Al Hussein si-a depus candidatura pentru presedintia FIFA, a doua oara, dupa ce a mai candidat si la alegerile din mai, cand a abandonat cursa electorala dupa primul tur.

imprumutatii in CHF si-au pus din nou propunerile pe masa Camerei Deputatilor

Reprezentantii persoanelor imprumutate in franci elvetieni CHF) au purtat, ieri, noi discutii cu conducerea Comisiei de buget din Camera Deputatilor, pe marginea proiectului legislativ privind conversia creditelor contractate in valuta.

Franta ar putea construi din nou NAVE pentru RUSIA

Presedintele Francois Hollande a declarat ca santierele navale din Franta ar putea accepta noi comenzi din partea Rusiei, dupa ce contractul referitor la navele portelicopter Mistral a fost anulat.

Delegatia FMI, din nou in Romania. Ce discutii va purta cu Guvernul

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca Guvernul va deschide marti misiunea FMI in Romania cu discutii care vizeaza in special proiectul bugetului pentru anul viitor, reformele structurale care nu au fost indeplinite in acordul anterior, dar si un posibil nou acord, mai flexibil.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )