Libnet.ro
UNICEF

12:15

Franta ar putea construi din nou NAVE pentru RUSIA

România Liberă România Liberă,
Franta ar putea construi din nou NAVE pentru RUSIA

Presedintele Francois Hollande a declarat ca santierele navale din Franta ar putea accepta noi comenzi din partea Rusiei, dupa ce contractul referitor la navele portelicopter Mistral a fost anulat. continuă pe România Liberă

Cursele de pasageri care trec pe deasupra Iranului si Irakului ar putea fi in pericol din cauza rachetelor lansate de Rusia din Marea Caspica catre Siria

Avioanele de pasageri care zboara peste Iran, Irak si Marea Caspica ar putea fi in pericol din cauza rachetelor de croaziera cu raza lunga lansate de Rusia catre obiective din Siria, avertizeaza agentiile internationale pentru siguranta aeriana, potrivit the Telegraph.

Huawei lanseaza un nou smartphone pentru toate buzunarele

Huawei lanseaza un nou smartphone care desi este unul mid-range, beneficiaza de specificatiice l-ar putea pune in concurenta cu dispozitivele de top. Huawei Nexus 6P a fost deja lansat, iar chinezii ii lasa pe cei de la Google sa se ocupe de promovarea lui, avand in vedere ca face parte din noua gama de smartphone-uri [] Huawei lanseaza un nou smartphone pentru toate buzunarele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Riscam din nou sa cadem prada rusilor

Cu apropierea cvasi-oficializata fata de dictatura ruseasca si o atitudine tot mai ostila fata de Statele Unite, Europa este pe cale sa treaca printr-o transformare politica de proportii, care nu este in interesul Europei de Est si al Romaniei. Din nefericire, aceasta schimbare istorica ne gaseste din nou intr-o situatie precara, cu lideri slabi, deconectati de la mersul lumii, provinciali si corupti.

Fred Durst, solistul trupei Limp Bizkit, vrea sa se mute in Crimeea. Cum se gandeste sa contribuie la construirea unui viitor luminos pentru Rusia

Fred Durst, solistul trupei rock americane Limp Bizkit, a dezvaluit ca intentioneaza sa se mute in Peninsula Crimeea, fosta regiune ucraineana anexata recent de Rusia, si ca doreste sa produca filme si seriale TV rusesti, informeaza site-ul publicatiei New Musical Express, citat de Mediafax. In septembrie, Fred Durst a spus ca doreste sa obtina un pasaport rusesc. Rockerul american, adresandu-se fanilor, a facut urmatoarea declaratie pentru agentia de presa Sputnik International, administrata de guvernul rus: Nu m-ar deranja deloc sa primesc un pasaport rusesc. Daca aveti cunostinte in randul autoritatilor relevante rusesti, n. r. ), care ar putea sa ma ajute sa il obtin, dati-mi de veste.

Cum afli codul PUK pentru Digi, Vodafone, Orange si Telekom

Atunci cand ati introdus un cod PIN gresit de trei ori in telefon, acesta va va cere codul PUK pentru a-l putea folosi din nou. in cazul in care nu vrei sa pierzi timpul cautand acel card de plastic pe care l-ai primit odata cu cartela si pe care este inscris codul PUK), atunci trebuie sa stii ca acesta iti poate fi comunicat chiar de catre operator.

Un nou concurs pentru sefia ANI. Cine s-a inscris

Opt candidati, printre care si Bogdan Stan, vicepresedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI), si-au depus dosarele pentru functia de presedinte al ANI, dupa ce la ultimul concurs nu a promovat niciun candidat.

Delegatia FMI, din nou in Romania. Ce discutii va purta cu Guvernul

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca Guvernul va deschide marti misiunea FMI in Romania cu discutii care vizeaza in special proiectul bugetului pentru anul viitor, reformele structurale care nu au fost indeplinite in acordul anterior, dar si un posibil nou acord, mai flexibil.

Vanghelie, un nou motiv pentru care vrea sa scape de arest: merge la scoala

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a cerut, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, sa fie scos din arest ca sa poata merge la scoala, dar si pentru ca are in ingrijire doi copii.

Rockerul Kelly Jones se pregateste sa fie din nou tata

Vesti bune pentru rockerul Kelly Jones. Solistul trupei Stereophonics a anuntat ca sotia lui, Jakki Healy, asteapta primul lor copil. Pentru muzician va fi al treilea.

Fost sef al Finanatelor Publice din Corabia, retinut pentru fapte de coruptie

Gabriel Vita, fost sef la Administratia Finantelor Publice a orasului Corabia, a fost retinut, miercuri, de procurorii DNA Craiova. Fostul sef este acuzat ca a semnat opt adrese catre banci prin care au fost deblocate conturile unei societati care datora bani bugetului de stat. Alaturi de la au mai fost retinuti pentru 24 de ore si Vergilius Cernea si Ciprian Bogdan Buruntia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )