Libnet.ro
UNICEF

18:15

Toni Grebla: Nu ma dezic de Ion Bircina, il cunosc dinainte de 1997 (VIDEO)

B1 B1,
Toni Grebla: Nu ma dezic de Ion Bircina, il cunosc dinainte de 1997 (VIDEO)

Judecatorul ToniGrebla a declarat, luni, in cadrul emisiunii Butonul de Panica de pe B1 TV, ca il cunoaste pe Ion Bircina inainte de a ajunge la Curtea Constitutionala si nu intentioneaza. continuă pe B1

Subiectele Zilei: Toni Grebla: Nu ma dezic de Ion Bircina. Sunt mandu de activitatea mea de pana in prezent; Locurile in care esti prins daca nu ai rovinieta. CNADR a publicat lista; SOV, cercetat intr-un nou dosar: E plictistor sa zic ca sunt nevinovat

Romanii nu stiu cum sa reactioneze in cazul unui cutremur. Sfaturile de supravietuire date de Raed Arafat. Inspectoratul General pentru Situatii. Elevul Romania este scos din nou la tabla de FMI. Cu ce teme se prezinta Guvernul la control. Delegatia Fondului Monetar International FMI).

Stenograme cu limbaj licentios cu Ion Bircina, finul judecatorului Toni Grebla, dintr-un alt dosar de luare de mita

Ion Bircina, finul judecatorului CCR, Toni Grebla, pus ieri sub acuzare pentru cumparare de influenta, in forma continuata, constituirea unui grup infractional organizat si dare de mita, mai are dosar pe.

Toni Grebla nu demisioneaza de la CCR si intra de marti in concediu de odihna

Toni Grebla nu va demisiona din functia de judecator al Curtii Constitutionale si se afla, incepand de marti, 27 februarie, in concediu de odihna, informeaza Curtea Constitutionala, intr-un comunicat. Toni Grebla a semnat si o declaratie pe propria raspundere in care arata ca nu a desfasurat si nu desfasoara activitati care ar putea atrage incompatibilitatea cu mandatul de judecator al Curtii Constitutionale, pe care il exercita in prezent. Plenul CCR s-a intrunit luni pentru a lua act de declaratia lui Toni Grebla.

VIDEO Augustin Zegrean: Plenul Curtii Constitutionale va lua luni o decizie in privinta judecatorului Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat

Plenul Curtii Constitutionale va lua luni o decizie in privinta situatiei judecatorului Toni Grebla, a anuntat presedintele CC Augustin Zegrean, potrivit Mediafax. Zegrean a precizat ca va verifica declaratia pe care Toni Grebla o va face in privinta situatiei sale, iar apoi plenul Curtii va lua o decizie.

Ciracii lui Toni Grebla. Seful masonilor, oameni lui Hrebenciuc si afaceristi conectati cu rusii

Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, are probleme mari la DNA, acolo unde este acuzat de mita, dar si de comert cu alimente cu Rusia, stat supus unor sanctiuni economice. Dar Toni Grebla este acuzat si de constituirea unui grup infractional organizat. Cine sunt greii care lucrau cu judecatorul si care le sunt afacerile.

Ciracii lui Toni Grebla. Seful masonilor, oamenii lui Hrebenciuc si afaceristi conectati cu rusii

Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, are probleme mari la DNA, acolo unde este acuzat de mita, dar si de comert cu alimente cu Rusia, stat supus unor sanctiuni economice. Dar Toni Grebla este acuzat si de constituirea unui grup infractional organizat. Cine sunt greii care lucrau cu judecatorul si care le sunt afacerile.

Afacere ilegala cu o ferma de struti in familia lui Toni Grebla: Judecatorul CCR sustine ca proprietatea ii apartine soacrei sale (VIDEO)

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla detine o ferma de struti, in judetul Gorj, fara a avea insa autorizatie de functionare, potrivit presei locale. Toni Grebla sustine ca proprietatea ii.

Presedintele Curtii Constitutionale: Nu am mai vorbit cu Toni Grebla de cand a fost la mine in birou. Era adevarata povestea cu rochiile si capsatoarele

Presedintele Curtii Constitutionale CCR) Augustin Zegrean a declarat, vineri dimineata, ca nu a mai discutat cu judecatorul Toni Grebla de joi si nici nu a vorbit cu restul judecatorilor Curtii daca acesta ar trebui sa se retraga de la sedinte. Zegrean a spus ca Toni Grebla i-a adus la cunostinta, intr-o discutie privata, acuzatiile aduse de DNA, transmite Agerpres.

Curtea Constitutionala ar putea anunta luni daca il suspenda pe judecatorul Toni Grebla, urmarit penal pentru coruptie

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), a declarat ca, luni, va sta de vorba cu judecatorul CCR Toni Grebla, urmarit penal pentru fapte de coruptie. Ulterior, plenul Curtii ar putea anunta o decizie privind cazul lui Grebla.

Augustin Zegrean: Curtea Constitutionala va lua o decizie in cazul lui Toni Grebla in cursul zilei de luni

Presedintele Curtii Contitutionale, Augustin Zegrean, a declarat ca in cursul zilei de luni se va lua o decizie in cazul lui Toni Grebla. Procedural daca el declara ca a fost intr-o situatie in care a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )