Libnet.ro
UNICEF

08:00

Top 10 cele mai bine vandute carti ale tuturor timpurilor!

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai bine vandute carti ale tuturor timpurilor!

The Da Vinci Code si The Lord of the Rings se numara printre cele mai bine vandute carti ale tuturor timpurilor, alaturi de alte romane care au facut istorie!. continuă pe ADPM

Topul Forbes: cele mai bine platite modele ale lumii

Gisele Bundchen a fost numita, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bine platit manechin din lume. Potrivit revistei Forbes, ea a castigat, intre iunie 2012 si iulie 2013, 42 de milioane de dolari.

FOTO Cele mai frumoase zece sate ale Romaniei. Localitatile vor fi admirate de un milion de turisti

Carpatair Magazine, impreuna cu Asociatia Cele mai Frumoase Sate din Romania www. satefrumoase. ro), va invita sa redescoperiti traditiile, portul si farmecul celor mai frumoase sate din Romania.

Top 5 cele mai periculoase femei naziste

Multa lume se gandeste, in momentul in care aude cuvantul nazism, la Adolf Hitler si Germania anilor 1933-1945. insa, putini sunt cei care stiu ca au existat, in istoria nazismului, si femei care au comis sau au comandat crime oribile.

FOTO Cele mai frumoase fotografii astronomice ale anului

Observatorul Regal din Greenwich a acordat premiile pentru cele mai bune fotografii spatiale, dupa un concurs lansat acum o luna.

Bautura de vin rosu este unul dintre cele mai bine vandute vinuri imbuteliate in Republica Moldova

Patru ani la rand cel mai mare exportator de vinuri imbuteliate din Republica Moldova este compania Suvorov-Vin, arata Studiul de analiza al industriei vinicole din Republica Moldova 2008-2012), realizat de Business Intelligent Service pentru proiectul CEED II.

TOP 10 Salon Auto Frankfurt: Tarile care au rupt gura targului. Ce loc ii dai Romaniei?.

Salonul Auto de la Frankfurt, desfasurat in perioada 12-22 septembrie, se apropie cu pasi repezi de final. Editia din anul acesta a adus din nou suprematia producatorilor auto din Germania, nemtii fiind autorii celor mai importante si mai multe lansari de la Frankfurt. In centrul atentiei s-au mai aflat si francezii sau asiaticii. La Frankfurt au fost lansate cele mai importante modele care vor aparea pe piata europeana in aceasta toamna si in prima jumatate a anului viitor. Insa cateva tari .

Analiza media: Victor Ponta, pe locul doi in topul liderilor politici cu cele mai multe minute petrecute in studiourile TV, dupa Vadim Tudor

Premierul Victor Ponta a petrecut 260 de minute in studiourile televiziunilor de stiri in luna august, aflandu-se pe locul doi, dupa Corneliu Vadim Tudor, cu 341 de minute, intr-un top al liderilor politici, se arata intr-o analiza a mediaTRUST comunicata HotNews. ro.

Cele mai mari 10 provocari ale stiintei

Stiinta nu a stat niciodata pe loc, dar pare sa avanseze mai repede in ultimele decenii. Care ar fi insa cele mai arzatoare inventii, descoperiri, momente importante pentru stiinta la aceasta vreme?.

Kerry Washington a fost numita cea mai bine imbracata femeie din lume!

Revista People le-a recompensat cu titluri pompoase pe starurile care in ultimul an au uimit prin tinutele chic afisate pe red carpet, dar le-a si taxat pe cele mai neinspirate dintre vedete. In vreme ce Kerry Washington, Jennifer Lawrence sau Solange Knowles au fost laudate pentru stilul lor vestimentar, Adele si Kristen Stewart au fost intens criticate la acelasi capitol.

People: Actrita Kerry Washington, desemnata cea mai bine imbracata vedeta feminina

Actrita Kerry Washington, 36 ani, a fost desemnata de revista People cea mai bine imbracata cvedeta feminina, in clasamentul anual al celor mai bine imbracate 10 vedete feminine. Ea este urmata de tanara.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )