Libnet.ro
UNICEF

12:30

Top 10 cele mai citite articole din istoria Wall-Street.ro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai citite articole din istoria Wall-Street.ro

Vezi selectia celor mai citite articole din istoria Wall-Street. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Top cele mai bune telefoane din 2015

Cele mai bune telefoane din 2015 au venit cu o serie deimbunatatiri importante in comparatia cu generatia trecuta. Anul 2015 aproape s-a sfarsit, asa ca a venit timpul sa ne uitamin urma peste cateva dintre cele mai bune lucruri de care am avut parte. Deja v-am prezentat lista noastra cu cele mai bune jocuri, iar [] .

Top zece cele mai sigure tari in caz de razboi

In contextul conflictelor militare de la nivel mondial a fost realizat un top al celor mai sigure zece tari in cazul izbucnirii unui razboi de amploare. Realizatorii topului au tinut cont, in principal, de pozitionarea geografica a statelor incluse pe lista, scrie express. co. uk.

Top 5 cele mai tari masini lansate in 2015 pentru superbogati

Robb Report , o revista menita sa ii ajute pe cei cu prea multi bani sa ii cheltuiasca, a realizat un clasament al celor mai bune masinilor de lux lansate in 2015 sau care au care au primit upgrade-uri in acest an de la producatori. Cum arata topul?.

Cele mai frumoase femei din Europa: tarile in care frumusetea femeilor este motiv de mandrie nationala

Cele mai frumoase femei din Europa. Desi frumusetea se afla intotdeauna in ochii celui care priveste, exista tari europene recunoscute pentru frumusetea femeilor. Bineinteles, Romania nu avea cum sa lipseasca dintr-un astfel de clasament, oricat de subiectiva ar fi realizarea unui top de acest gen.

Romania a intrat in TOP 10 cei mai mari producatori de masini din Europa

Romania a intrat in primul semestru din 2015 in topul celor mai mari 10 producatori de masini din Europa dupa numarul de autovehicule fabricate, a declarat Constantin Stroe, presedinte director general al Asociatiei Constructorilor de Automobile din.

Mai poate fi evitat cel mai mare faliment din istoria Spaniei?

Companiile din sectorul energiilor neconventionale din Spania pareau sa reprezinte o forta de neoprit pana in urma cu cativa ani. Sistemul de subventionare a energiei solare si eoliene a contribuit, insa, la acumularea unor datorii de ordinul zecilor de miliarde de euro, care au devenit de nesuportat pentru bugetul statului, mai ales in conditiile in care Spania s-a aflat in prima linie a crizei datoriilor suverane din Europa.

Cele mai bune telefoane ale anului 2015

Cele mai bune telefoane din 2015 au venit cu o serie deimbunatatiri importante in comparatia cu generatia trecuta, scrie playtech. ro. Anul 2015.

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in perioada 3-9 dec.2015

Locul 10: Iubesc sa fiu femeie. Ghidul femeii de nota 10 Hedi Hoka)Locul 9: Supunere Michel Houellebecq)Locul 8: Strategia oceanului albastru W. Chan Kim si Renee Mauborgne) .

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna februarie 2016

Locul 10: De ce este Romania altfel? Editie cu semnatura autorului Lucian Boia)Locul 9: Discursuri care au schimbat lumea Simon Sebag Montefiore)Locul 8: Psihologia pozitiva Charlotte Style).

Top 10 fonduri de investitii in care romanii au cei mai multi bani

Un singur fond care investeste in actiuni a reusit anul acesta sa intre in topul fondurilor mutuale cu cele mai mari active, restul concentrandu-si plasamentele in obligatiuni si depozite bancare. Castigurile aduse de acestea in ultimele 12 luni.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )