Libnet.ro
UNICEF

18:45

Top 10 fonduri de investitii in care romanii au cei mai multi bani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 fonduri de investitii in care romanii au cei mai multi bani

Un singur fond care investeste in actiuni a reusit anul acesta sa intre in topul fondurilor mutuale cu cele mai mari active, restul concentrandu-si plasamentele in obligatiuni si depozite bancare. Castigurile aduse de acestea in ultimele 12 luni. continuă pe Wall-Street Ro

Business Report: Sistemul sanitar e finantat de jumatate dintre asigurati. Cine vireaza cei mai multi bani; Germania, marele castigator al experimentului euro; Salariile momentului. Diferenta record intre puterea de cumparare si productivitatea muncii

Imperii imobiliare construite pe datorie. Cinci dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania au reusit sa acumuleze proprietati in valoare totala. Preturile benzinei si motorinei s-au prabusit in Romania, pe fondul scaderii pretului petrolului. Petrom a ieftinit din nou motorina si benzina.

Romanii cumpara mai multe masini: vanzarile auto au crescut cu 18% in primele zece luni

Afacerile din comertul cu autovehicule si motociclete au crescut in primele zece luni cu 9,2% ca serie ajustata, impulsionate de vanzarile de autovehicule, mai mari cu aproape 18%, si de vanzarile si reparatiile moto, care au avansat cu 15%, potrivit datelor Institului National de Statistica INS).

STENOGRAME Benjamin Beny Steinmetz, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, inculpat in dosarul Truica Paul Lambrino de 135 milioane de euro

Omul de afaceri israelian Benjamin Beny Steinmetz este inculpat in dosarul urias al retrocedarilor ilegale, potrivit unor surse judiciare. Steinmetz are o avere estimata la 3,5 miliarde de dolari, fiind al saselea cel mai bogat cetatean israelian si pe locul 497 in lume, potrivit Forbes. Steinmetz este actionar, prin una din companiile sale, la Gabriel Resources, care detine o participatie in proiectul aurifer de la Rosia Montana.

Amintirile unuia dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Stelei: Sa fi avut un telefon cu camera pe vremea aia, rupeam Youtube-ul in doua!

Haios, cu figurile de stil la purtator, asa se prezinta unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Stelei. Este vorba despre Gabi Balint, care intr-un text savuros postat pe pagina sa de Facebook vorbeste despre copilaria sa de pe plaiuri bistritene. Potrivit acestuia, in acele vremuri, daca avea un telefon cu camera rupea Youtube-ul in doua cu intamplarile pe care le surprindea.

VIDEO: Care sunt cele mai populare videoclipuri de pe YouTube, in 2015

YouTube Spotlight a lansat, miercuri, videoclipul Now you watch me 2015, care reprezinta un sumar al celor mai accesate videoclipuri de pe youtube, in anul 2015. Actorii din videoclip provin de pe 129 de canale YouTube.

Romania a intrat in TOP 10 cei mai mari producatori de masini din Europa

Romania a intrat in primul semestru din 2015 in topul celor mai mari 10 producatori de masini din Europa dupa numarul de autovehicule fabricate, a declarat Constantin Stroe, presedinte director general al Asociatiei Constructorilor de Automobile din.

Top trei motive pentru care angajatii pleaca angajatii din companii

Un procent important 93%) dintre angajati aleg sa schimbe si angajatorul, nu doar pozitia, atunci cand fac o schimbare in cariera, arata un studiu realizat de Gallup . Iar aceasta cifra ii ingrijoreaza pe angajatori, care cauta sa afle motivele.

Unul dintre cei mai bogati tigani din Romania, prins cand lua mita pentru trei magistrati. Flagrant delictul, realizat intr-o parcare din statiunea Felix

Ferdinant Stanescu, bulibasa in comunitatea romilor de la Grajduri, Iasi, a fost retinut de catre procurorii DNA Oradea, dupa ce a fost prins luand mita intr-o parcare din statiunea Felix, in numele a trei magistrati din Iasi: doi procurori si un judecator.

Unul dintre cei mai bogati functionari ai DSP Vaslui nu isi poate justifica averea. Cum au reusit o asistenta medicala si un politist sa se inavuteasca, fara credite

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de ApelIasiin vederea verificarii averii dobandite de un functionar din cadrul Directiei de Sanatate Publica Vaslui. Fost asistent medical, Ofelia Pais, actualmente consilier juridic al DSP, si sotul acesteia, politist pensionar, nu pot justifica peste 40. 000 de euro.

Geto-dacii si poligamia. Izvoarele istorice arata ca cei mai bogati dintre stramosii romanilor aveau pana la 30 de neveste

Izvoarele istorice atesta faptul ca stramosii traco-geto-daci au fost poligami. isi permiteau poligamia, reprezentantii aristocratiei care adunau chiar si pana la 30 de neveste. Pentru fetele frumoase, casatoria insemna scoaterea la licitatie. Pentru cele urate, familiile plateau zestre grea ca cineva sa le ia de nevasta.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )