Libnet.ro
UNICEF

12:45

Top 10 cele mai populare tunsori ale tuturor timpurilor!

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai populare tunsori ale tuturor timpurilor!

De la Jennifer Aniston si pana la Marylin Monroe sau Printesa Diana, ADPM vi le arata astazi pe starurile care au servit drept inspiratie, din punct de vedere al tunsorilor si al stilurilor de coafura, pentru milioane de femei din intreaga lume! . continuă pe ADPM

TOP 10: cele mai spectaculoase teatre din lume

Teatrele cu traditie sunt locuri incarcate de cultura si de multa istorie. Pentru pasionatii de opere de calitate, WALL-STREET. RO prezinta o lista cu cele mai spectaculoase teatre din lume, potrivit CNN .

Top dividend. Cele mai darnice companii de la bursa

Datele-limita pentru a achizitiona actiuni pentru dividendul inclus se apropie cu pasi repezi pentru majoritatea companiilor de la BVB. Trecem in revista cele mai bune randamente si riscurile aferente unui plasament cu acest obiectiv.

Facebook cumpara una dintre cele mai populare aplicatii de fitness din lume

Facebook a mai cumparat un produs, de data aceasta o aplicatie mobila care urmareste activitatea noastra si ne ofera statistici privind numarul de pasi pe care-l facem - Moves.

Bursa muncii de la Arad a avut cele mai multe oferte din tara

La Bursa Generala a Muncii desfasurata astazi in Arad au fost puse la bataie 900 de oferte de angajare. Este vorba despre cele mai multe locuri de munca oferite din toata tara.

Dictionar de razboi. Top 10 cuvinte auzite pe strazile Slavianskului

Slaviansk nu este nici pe departe locul ideal pentru a invata limba rusa. Printre tancuri, filtre de control pazite de indvizi cu cagule si armament serios, inveti totusi destul de repede sa comunici in dialectul local. Cuvintele de mai jos sunt un Top 10, un dictionar de supravietuire esential pentru orice jurnalist aflat in zona.

FOTO Cele mai fotografiate locuri din lume

Cele mai cunoscute monumente sau simboluri dintr-o tara nu sunt neaparat si cele mai fotografiate atractii turistice. De exemplu, in Franta, turnul Eiffel, cel mai puternic simbol al Hexagonului, nu reuseste sa fie fotografiat atat de des precum celebrul cabaret Moulin Rouge, scrie CNN.

Editorii il contrazic pe ministrul Educatiei: cele mai vechi manuale sunt din 1997

Cele mai vechi manuale nu sunt din 1990, asa cum a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la o conferinta de presa de saptamana trecuta, ci din 1997, atrage atentia Uniunea Editorilor din Romania UER).

Editorii il contrazic pe ministrul Educatiei: cele mai vechi manuale sunt din 1997, nu din 1990

Cele mai vechi manuale nu sunt din 1990, asa cum a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la o conferinta de presa de saptamana trecuta, ci din 1997, atrage atentia Uniunea Editorilor din Romania UER).

Topul tarilor informatizate: care sunt statele cele mai dezvoltate tehnologic si unde se situeaza Romania

Cel mai recent raport privind starea tehnologica a statelor din lume Worlds Tech-Ready Countries 2014 n. r. ) demonstreaza ca infrastructura este doar jumatate din batalia pentru a construi o natiune conectata informatic. Cu 90% din.

TOPUL tarilor cu cele mai mari salarii in domeniul petrol si gaze

Industria de petrol si gaze este o ramura importanta pentru multe economii la nivel global si inglobeaza milioane de angajati. Anul trecut, angajatii din domeniu au inregistrat scaderi usoare ale salariilor, media ajungand la 81. 184 dolari 58.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )