Libnet.ro
UNICEF

22:30

Top 10 cele mai vizionate filme de pe Netflix, dintr-un punct de vedere

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai vizionate filme de pe Netflix, dintr-un punct de vedere

Oficialii Netflix sunt destul de rezervati cand vine vorba de statistici, dar tocmai au publicat un top 10 cu cele mai populare productii de pe platforma. Din cauza modului in care serviciul de. continuă pe Playtech

Cele mai urmarite filme de pe Netflix. Actorii Sandra Bullock si Chris Hemsworth, in topul preferintelor

Platforma de streaming Netflix a publicat lista celor mai urmarite filme. in topul preferintelor se afla peliculele cu Sandra Bullock si Chris Hemsworth in rolurile principale, dar si filmul celebrului regizor.

Netflix a facut publica lista! Care sunt cele mai urmarite filme de pe celebra platforma. Anunt de ultima ora

Serviciul de streaming Netflix face publica lista celor mai urmarite filme de pe platforma. Este vorba de lungmetraje noi cu Sandra Bullock si Chris Hemsworth in rolurile principale, dar si cea mai recenta productie lansata de marele regizor Martin Scorsese, The Irishman.

Top 9 cele mai periculoase meserii in pandemie: pe ce loc se claseaza soferii de autobuz

Locurile de munca linistite, considerate cu risc zero pana acum cinci luni, au ajuns sa fie incluse intr-un top al celor mai periculoase meserii din lume, in contextul pandemiei de coronavirus. Locul militarilor din teatrele de operatiuni, al alpinistilor, al scafandrilor a fost luat acum de medici stomatologi, profesori si coafeze, arata un top realizat de Forumul Economic Mondial.

Netflix a facut publica lista celor mai urmarite filme de pe platforma

Netflix a dezvaluit lista celor mai urmarite filme de pe platforma, intre acestea aflandu-se cele mai noi lungmetraje in care au jucat Sandra Bullock si Chris Hemsworth si cea mai recenta productie lansata de regizorul Martin Scorsese, The Irishman.

Romanii sprijina relansarea comertului local in perioada post-izolare. Top 10 afaceri locale care estimeaza cresteri ale vanzarilor

Macelarii, comerciantii de fructe, legume si branzeturi sunt printre cei care au inregistrat cele mai mari vanzari dupa perioada de izolare si este probabil ca aceasta tendinta sa se mentina si in continuare, conform unui studiu derulat de Mastercard.

Cele mai noi tari de langa Romania in care ajunge Spotify

Spotify a anuntat recent o extindere in Europa de Est. De acum e si Rusia pe lista, dar nu asta e relevant, ci cum se compara serviciul cu cel mai mare din industrie. Odata cu extinderea pe 13.

Cele mai lungi cuvinte din limba romana. 5 dintre ele au peste 30 de litere

Amatorii jocului faimos al copilariei, si anume, Spanzuratoarea, ar putea primi o noua provocare. Astfel, s-a descoperit cel mai lung cuvant din limba romana. Are nu mai putin de 44 de liere si este un termen medical, care denumeste o boala pulmonara cronica. Cele mai lungi cuvinte din limba romana Asadar, cel mai lung cuvant .

Cele mai apreciate branduri androgine de fashion

Lumea modei a evoluat mult de la momentul in care barbatii purtau costume, iar femeile purtau exclusiv rochii. Societatea s-a schimbat, iar barierele de gen au fost depasite. Asa s-a nascut moda androgina, iar multe branduri au ales sa se axeze cat mai mult pe acest tip de estetica.

Branduri noi de fashion cu cele mai bune conturi de Instagram

Traim vremuri dificile pentru intreaga zona de business. Industria fashion a fost si ea intens afectata de pandemie, iar majoritatea brandurilor se concentreaza acum foarte mult pe promovarea exclusiv in online.

Depunerea Cererilor Unice a fost finalizata. Ialomita, printre judetele cu cele mai mari suprafete solicitate la plata

Ialomita se afla in topul judetelor cu cele mai mari suprafete solicitate la plata, 378. 820 ha. Pe primele locuri se afla Timis 540. 317,91 ha), Constanta 500. 657,75 ha), Teleorman 429. 283,14 ha) si Dolj 424. 522,65ha).

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2192 seconds )