Libnet.ro
UNICEF

13:15

TOP: 10 destinatii de iarna din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: 10 destinatii de iarna din Europa

Cum iarna se apropie, multi dintre noi se gandesc unde isi vor petrece zilele libere din aceasta perioada. Wall-Street. ro iti prezinta 10 destinatii de top, potrivit celui mai mare ghid de calatorie, Lonelyplanet. continuă pe Wall-Street Ro

Transilvania, in topul celor 10 destinatii de iarna recomandate de Lonely Planet

Transilvania se regaseste intre cele 10 destinatii de iarna din Europa pe care celebrul ghid de calatorii Lonely Planet le recomanda turistilor anul acesta. Nu puteti vizita barlogul lui Dracula intr-o.

DENT ESTET deschide prima clinica din Europa dedicata exclusiv adolescentilor si lanseaza campania Your smile. Your choice

DENT ESTET, lider pe piata de servicii stomatologice din Romania, deschide DENT ESTET 4 Teens, prima clinica stomatologica din tara, dar si din Europa, care se adreseaza exclusiv adolescentilor. Potrivit unui.

Merkel: Criza datoriilor din Europa va dura inca cel putin cinci ani

Criza datoriilor din Europa va mai dura inca cel putin cinci ani, a avertizat sambata cancelarul Germaniei, Angela Merkel, transmite AP, conform Agerpres.

Cincizeci de sefi de stat si de guvern din Europa si Asia participa la summit-ul din Laos, pe fondul crizei datoriilor

Cincizeci de sefi de stat si de guvern din Asia si Europa se reunesc, luni, in Laos, intalnirea avand loc pe fondul crizei datoriilor din tarile europene si Asia, care se vrea un motor de crestere globala,.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )