Libnet.ro
UNICEF

16:15

Top 5 cele mai bune locuri de dormit din toata lumea

Adevărul Adevărul,
Top 5 cele mai bune locuri de dormit din toata lumea

Am inceput deja sa intelegem cat de important este somnul in viata noastra. Somnul insuficient nu doar contribuie la riscuri semnificative pentru sanatate, dar reprezinta si pierderi materiale importante din cauza diminuarii productivitatii. insa, exista anumite locuri pe pamant in care somnul este considerat un bun de pret, locuri care ar trebui sa ne serveasca drept exemplu demn de urmat. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

O alimentatie sanatoasa este vitala pentru copii ca sa dezvolte minti si trupuri sanatoase. Daca un copil invata de mic sa prefere alimente sanatoase, va avea obiceiuri sanatoase care il vor urma toata viata,.

Istoria lui Jay Leno, la The Tonight Show: cele mai bune momente

Se stia de foarte multa vreme ca Jay Leno 63 de ani) se va retrage din cadrul emisiunii The Tonight Show, locul lui fiind luat de actorul de comedie Jimmy Fallon. Au fost cei mai minunati 22 ani din viata mea. A sosit cu adevarat vremea sa plec si sa predau fraiele urmatorului prezentator, a mai spus acesta. Astfel evenimentul marcheaza cu adevarat o oportunitate de a revedea unele dintre cele mai bune momente din timpul emisiunii.

Top 10 cele mai piratate filme in luna ianuarie

Avand in vedere ca ne-au obisnuit cu aceasta practica, cei de la TorrentFreak ne ofera un nou top 10 cu cele mai piratate filme pentru luna ianuarie. Daca tot a trecut o saptamana din luna februarie, acesta este un moment perfect pentru a vedea in detaliu ce filme s-au piratat intens luna trecuta. Ca urmare, cei de la TorrenFreak au creat acest top 10 de mai jos. Pe primul loc se afla nou intratul in clasament, Thor: The Dark World, [].

Romania are cele mai scumpe iPhone 5S din UE

Pretul pentru un iPhone 5S de 16 GB fara abonament in Romania, de 1. 025,7 dolari, este cel mai mare din Uniunea Europeana, iar in lume se situeaza pe locul al patrulea, depasind cu aproape 50% costul unui model similar din Statele Unite si cu peste 10%.

Peste 9.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe pentru cei cu studii medii

Peste 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivelul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), cele mai multe fiind adresate persoanelor cu studii medii.

Radu Beligan, printre cele mai puternice 100 de personalitati in divertisment la nivel mondial

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate.

Top 10 cele mai cool clase business ale companiilor aeriene

Majoritatea companiilor aeriene, de la Singapore Airlines ori Virgin Atlantic si pana la Emirates sau Air France, pun la dispozitia pasagerilor, incepand cu anul 2014, clase business upgradate, redefinind astfel ideea de lux si confort la cote maxime.

Tarile din spatiul postsovietic ofera cele mai mari recompense pentru campionii Olimpiadei de la Soci

Azerbaidjan, Kazahstan, Belarus si Ucraina sunt tarile care promit printre cele mai mari recompense pentru sportivii care vor cuceri medalii la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, insa asteptarile ca reprezentantii lor sa urce pe podium sunt mici, potrivit zf. ro.

Tarile din spatiul postsovietic ofera cele mai mari recompense pentru campionii de la Olimpiada de la Soci

Azerbaidjan, Kazahstan, Belarus si Ucraina sunt tarile care promit printre cele mai mari recompense pentru sportivii care vor cuceri medalii la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, insa asteptarile ca reprezentantii lor sa urce pe podium sunt mici, potrivit zf. ro.

Acestea sunt cele mai tari aeroporturi din lume. Sunt adevarate ORASE. Otopeniul pare o statie de autobuz pe langa ele

Zeci de milioane de oameni trec anual prin aceste aeroporturi. Bagaje, zboruri, zgomot si miliarde de pasi facuti catre destinatii din intreaga lume. in lista de mai jos va vom prezenta cateva din cele mai tari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )