Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top cei mai puternici retaileri din Romania.

România Liberă România Liberă,
Top cei mai puternici retaileri din Romania.

In prima jumatate a anului 2013, Kaufland, Carrefour si Lidl au fost cele mai puternice retele de retail din Romania, arata un studiu al Gfk Romania. Pana in septembrie 2014, ne asteptam la o schimbare a topului ca urmare a preluarii magazinelor Real de catre Grupul Metro si remodelarea acestora sub marca Auchan. Estimam ca la finalizarea acestui proces Auchan va fi al doilea cel mai important lant de hypermarketuri din Romania, spune Raluca Raschip, Consumer Goods Retail Director . continuă pe România Liberă

Forbes: Tiger Woods, Roger Federer si Kobe Bryant sunt cei mai bogati sportivi din lume

Tiger Woods, Roger Federer si Kobe Bryant sunt cei mai bogati sportivi din lume potrivit unui top realizat de revista Forbes. Jucatorul de golf Tiger Woods conduce acest clasament dupa ce a castigat in acest an 78.

Top 100 cei mai buni fotbalisti din 2013: Lionel Messi pe primul loc. Niciun roman nu a intrat in clasament

Cotidianul englez The Guardian a dat publicitatii traditionalul Top 100 cu cei mai buni fotbalisti ai planetei din acest an. Primul loc l-a ocupat Lionel Messi, urmat de Cristiano Ronaldo si Zlatan Ibrahimovici.

Cei mai responsabili soferi din Ploiesti vor fi premiati de politisti. Pentru a primi cadoul, trebuie sa treaca testul fiolei

Soferii din Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj care vor conduce in seara de 28 decembrie in orasele lor, vor avea surpriza sa fie premiati de Politia Romana, intr-o actiune de educatie rutiera desfasurata in parteneriat cu Bergenbier.

FOTO VIDEO Google domina lumea robotilor la competitia pentru cei mai buni umanoizi din lume

Weekend-ul acesta divizia armatei americane numita DARPA a organizat olimpiada robotilor. Pe circuitul de NASCAR din Miami, agentia americana a pus la test 16 roboti. Castigatorii sunt detinuti de Google, care a ocupat si locurile 2 si 4.

FOTO Cei mai frumosi romani. Simona Czudar, mama din Timisoara care lupta pentru a schimba sistemul de adoptii

Simona Czudar a facut Facultatea de Biologie si a activat in domeniul privat, la companii multinationale din Timisoara. Munca cea mai importanta, insa, a facut-o incercand sa imbunatateasca sitemul de adoptii din Romania.

Care au fost principalii actori ai Revolutiei din Romania

Principalii actori ai Revolutiei din Romania, cel putin cei oficiali, au iesit din viata publica dupa 24 de ani. Ion Iliescu, primul presedinte al Romaniei libere, s-a retras din politica si s-a transformat.

Dimineata canta cu cei mai mari muzicieni, dupa-amiaza vindea la taraba in piata. Povestea de viata a celui mai mare naist al lumii

Dimineata canta cu cei mai mari muzicieni, iar dupa-amiaza vindea la taraba in piata. Apoi, dupa cativa ani, a pus pe picioare prima Scoala de nai din America de Nord. Aceasta este povestea de viata a lui.

FOTO Cei mai mici sportivi ai Brasovului, viitoarele glorii de maine au fost premiati

Primarul George Scripcaru si presedintele sectiei Sporturi individuale a Clubului Corona Brasov i-au premiat pe cei mai tineri sportivi ai clubului, dar si pe antrenorii lor.

Bucharest Christmas Market, scena pentru cei mai cunoscuti artisti ai momentului

Cel mai mare targ din Capitala dedicat Craciunului, Bucharest Christmas Market, va gazdui pe 26 decembrie un concert de amploare. Evenimentul va incepe de la ora 20. 00, iar pe scena vor urca peste 270 de artisti.

O vedeta de televiziune din Romania, atacata de hackeri chiar de Craciun. Ce a patit Simona Gherghe

O vedeta de televiziune din Romania a fost atacata de hackeri, chiar de Craciun. Colega noastra de la Antena1, Simona Gherghe, a cazut victima unor infractori care i-au clonat cartela telefonica. Mai multi.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )