Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top: cele mai bune orase din lume in care ai putea locui

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: cele mai bune orase din lume in care ai putea locui

Melbourne este pentru al treilea an la rand desemnat cel mai bun oras pentru a locui, potrivit unui top intocmit deEconomist Intelligence Unit EIU). Iata clasamentul cu cele mai potrivite 10 orase. continuă pe Wall-Street Ro

Top: cele mai bune orase din lume pentru a locui

Melbourne este pentru al treilea an la rand desemnat cel mai bun oras pentru a locui, potrivit unui top intocmit deEconomist Intelligence Unit EIU). Iata clasamentul cu cele mai potrivite 10 orase.

Cele mai bune taverne din Lefkada.

Lefkada este in topul preferintelor destinatiilor de vacanta datorita plajelor superbe, a peisajelor pitoresti, dar si a specialitatilor culinare delicioase. Sunt atat de multe taverne si restaurante, incat e greu sa alegi la care sa te opresti. Iata o scurta lista cu restaurante si taverne unde se mananca foarte bine, portiile sunt generoase si serviciul excelent. Nu lenevi prea mult pe plaja, exploreaza insula si descopera-i frumusetile; insula are doar 35 de kilometri de la nord .

Una dintre cele mai dorite femei din lume, din nou libera

Monica Bellucci si Vincent Cassel au decis sa puna capat mariajului lor, dupa 14 ani de casnicie.

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, disponibil in Romania.

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, este disponibil din luna august in magazinele din Romania. Stilat si elegant, Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, un ecran de 4,7 inchi si cu un procesor quad-core K3V2E de 1,5 GHz, fiind o adevarata bijuterie in arena smartphone-urilor. Noul Ascend P6 are o camera foto de 8 MP, dotata cu tehnologia IMAGESmart Auto Scene Recognition, care ajuta utilizatorul in cele mai dificile scenarii fotografice. Terminalul .

Imaginile care arata ca exista SPERANTA chiar si in cel mai negru loc din lume. in Siria, dragostea invinge!

Dupa ce mii de oameni au murit in Siria in urma atacului cu arme chimice, un video postat pe Youtube arata ca speranta exista chiar si in cel mai negru loc din lume. Un tata s-a reintalnit cu fiul sau, dupa.

Fenomen incredibil in Chile: A nins dupa 30 de ani in desertul Atacama, cel mai arid loc din lume (VIDEO)

Un fenomen incredibil a avut loc in Chile, unde a nins dupa 30 de ani in cel mai arid loc din lume, desertul Atacama, relateaza Sky News. Localnicii au ramas uimiti cand au vazut fulgii de nea, ei nefiind.

Cea mai batrana femeie din lume a implinit 116 ani

Cea mai batrana femeie din lume si-a sarbatorit cea de-a 116-a aniversare in familie. Fu Suqing, din China, are 60 de urmasi si locuieste impreuna cu fiica ei cea mare, potrivit Carrying The Flag World.

Hashtag-urile interzise ale Instagram si cum poti sa le gasesti pe cele mai bune

Fiecare retea sociala incearca sa se protejeze si sa nu se duca intr-o directie pe care nu o doreste. Astfel, pe Instagram, mai multe hashtag-uri sub care sunt grupate subiectele sunt interzise, unele pe care poate nu vi le-ati imaginat. Astfel, chiar daca le folositi, ele nu vor fi gasite in cautari.

Cele mai bune aplicatii de securitate pentru smartphone-urile Android si iOS.

Peste 85% dintre utilizatorii locali de smartphone-uri nu utilizeaza aplicatii mobile pentru securitatea acestor dispozitive. Printre cele mai mari riscuri specifice se numara accesarea neautorizata de date confidentiale si furtul informatiilor, dificultatea in localizarea dispozitivului prin GPS si imposibilitatea blocarii terminalului de la distanta, in cazul pierderii sau furtului. Cei mai multi dintre utilizatori nu vad dispozitivul ca pe o tinta a unor atacuri informatice si, in .

TOP Cele mai scumpe vacante cumparate de romani

Desi Romania continua sa se confrunte cu efectele celui de-al cincilea an de criza, iar statistice arata ca bugetele pentru vacanta au fost reduse in repetate randuri, sunt si romani care nu se uita la bani cand vine vorba de vacante.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )