Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP cele mai fericite tari din lume: iata de ce sa le vizitezi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai fericite tari din lume: iata de ce sa le vizitezi

Cele mai fericite tari din lume, potrivit raportului Happy Planet Index , sunt, paradoxal, cu mult mai sarace decat altele de pe glob, nu au armata sau chiar sunt izolate pe harta lumii, insa aici oamenii au cea mai buna stare de bine de pe planeta. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune hoteluri din lume in 2016, anuntate de ghidul de calatorii Conde Nast Traveller FOTO

Inainte de lansarea editei din 2016 a renumitului ghid de calatorii Conde Nast Traveller, in luna octombrie, au fost anuntate cele mai bune hoteluri din lume, votate de peste 100. 000 de turisti si experti in turism din toata lumea.

POZA ZILEI. Una dintre cele mai vechi fiesta din Spania

Calareti spanioli cu prajini mana o turma de tauri de lupta de la ferma Condessa del Sobral spre orasul Castilla y Leon, unde va avea loc Fiesta de Cuellar, una dintre cele mai vechi fiesta din Spania, datand din anul 1499.

Este cel mai mare cimitir din lume. Motivul pentru care milioane de oameni vor sa fie inmormantati aici

Wadi Al-Salam este cel mai mare cimitir nu numai din Irak, dar si din intreaga lume. Are peste 1400 de ani. Milioane de siiti viseaza sa fie inmormantati in acest loc unde se afla mormantul lui Ali, varul si ginerele.

Cea mai bogata tara din lume se prabuseste din cauza scaderii pretului petrolului si introduce taxe fara precedent

Guvernul din Qatar va introduce o noua taxa pentru pasagerii care trec prin aeroportul din Doha, in conditiile in care emiratul cauta noi surse de venit pe fondul scaderii pretului petrolului, informeaza.

Chinezii se bucura de o plaja artificiala in interiorul celei mai mari cladiri din lume (VIDEO)

Un nou proiect-mamut in stilul chinezilor a devenit realitate in Chengdu. Situata la mai bine de o mie de kilometri de coasta, aceasta provincie se bucura de o adevarata mare creata artificial.

Clasamentul celor mai puternice pasapoarte din lume in 2016: ce loc ocupa Romania, Moldova si Ungaria in randul celor 177 de tari analizate

Cetatenii germani detin cele mai puternice pasapoarte din lume, potrivit unui nou studiu realizat de Asociatia Internationala a Transportului Aerian. Pentru realizarea clasamentului s-au luat in calcul numarul de tari in care cetatenii pot avea acces fara viza si cat de usor sau complicat este sa obtii acest drept.

Cel mai in varsta om din lume are o ultima dorinta

Un indonezian a fost recent declarat cel mai in varsta om din lume. in acest moment, exista numeroase persoane care sustin ca ar fi cele mai batrane din lume. Dupa cum scriu si cei de la Independent, printre acestea se numara nigerianulJames Olofintuyi, care sustine ca ar avea varsta de 171 de ani, si etiopianul [].

Cea mai frumoasa fetita din Romania va participa la Little Miss World (FOTO)

Un concurs mai frumosca Miss World este, cu siguranta, Little Miss World. Cele mai dragalase fetite din lume se intalnesc la Salonic, in Grecia, pentru a-si etala cele mai frumoase.

Cele mai bogate familii din Rusia - legatura cu Vladimir Putin

Revista Forbes a publicat clasamentul celor mai bogate clanuri familiale ale Rusiei. in top se regasesc bunii prieteni ai lui Putin, cei din familiile Rottenberg si Samalov. Mezinul familiei Samalov este casatorit cu o cetateana pe nume Katerina Tihonova, despre care s-a vehiculat in presa rusa si internationala ca ar fi fiica lui Vladimir Putin.

Are cea mai lunga limba din lume. Uite cum iti atinge nasul si cum mananca inghetata

Are 20 de ani si sustine ca ea detine recordul pentru cea mai lunga limba din lume. Tanara Gerkary Branco Blequett a devenit cunoscuta dupa ce postat pe retelele de socializare mai multe fotografii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )