Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai in varsta om din lume are o ultima dorinta

Playtech Playtech,
Cel mai in varsta om din lume are o ultima dorinta

Un indonezian a fost recent declarat cel mai in varsta om din lume. in acest moment, exista numeroase persoane care sustin ca ar fi cele mai batrane din lume. Dupa cum scriu si cei de la Independent, printre acestea se numara nigerianulJames Olofintuyi, care sustine ca ar avea varsta de 171 de ani, si etiopianul []. continuă pe Playtech

A fost descoperit in Indonezia. E cel mai in varsta om din toate timpurile. Cati ani are acum

Cel mai in varsta om din lume ar fi un indonezian in varsta de 145 de ani, care insa isi doreste sa moara, scrie Mirror. Mbah Gotho a iesit din anonimat in clipa.

O fetita a avut o ultima dorinta pentru parintii ei. Miracolul petrecut a doua zi

La patru ani avea o ultima dorinta. Sa inoate alaturi de parintii ei. Evelyn Nolan, care avea o boala cumplita, primea tratament paleativ la Spitalul Universitar din Southhampton. Medicii de acolo au.

Romania are cel mai rapid internet mobil, dar romanii prefera sa stea pe Wi-Fi. Germania, pe locul 73 in lume

Romania are cel mai rapid internet mobil, dar romanii prefera sa stea pe Wi-Fi. Studiul privind calitatea internetului a fost publicat de OpenSignal, din care reiese ca Romania exceleaza nu doar la.

Dwayne Johnson este cel mai bine platit actor din lume

Actorul de 44 de ani, cunoscut mai degraba sub numele The Rock, a castigat 64,5 milioane de dolari intr-un an, fiind cel mai bine platit din lume. Fostul wrestler profesionist l-a detronat pe Robert Downey Jr, care s-a clasat pe primul loc trei ani la rand.

VIDEO+FOTO. Record Guinness Book : cel mai mare mozaic format din sombreros

Guadalajara, capitala statului mexican Jalisco, a obtinut vineri un record consemnat de Guinness Book prin formarea celui mai mare mozaic de sombreros din lume, relateaza EFE, preluata de Agerpres. Orasul a reusit sa stranga laolalta 2. 684 de palarii traditionale, cu prilejul inceperii editiei anuale a Encuentro Internacional del Mariachi y la Charreria, un festival cultural de muzica, dans si costume populare charro cowboy mexican), care se desfasoara in aceasta localitate in perioada 26 august 4 septembrie la Guadalajara.

Cel mai tare festival european a inceput

Carnavalul Notting Hill, considerat unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, are loc in perioada 28 si 29 august 2016, la Londra.

Cea mai mare piramida din lume nu este in Egipt

Piramidele, alaturi de faraoni si hieroglife, reprezinta un adevarat simbol al Egiptului Antic. in general, atunci cand esti intrebat care este cea mai mare piramida din lume, te gandesti imediat la cea a lui Keops din Gizeh. intr-adevar, aceasta este cea mai inalta piramida construita in antichitate, insa atunci cand vine vorba de volum, este [].

Vrei o vacanta linistita? Iata care sunt cele mai sigure destinatii din lume

Dezastrele naturale, cum a fost cutremurul recent din Italia, nu ar trebui sa ne descurajeze sa calatorim, mai ales ca exista locuri privilegiate in care putem merge linistiti. Iata, asadar, care sunt cele mai sigure destinatii din lume, cu risc minim.

Cele mai celebre sprancene din lume

Vedetele din lumea fimului, a muzicii sau a industriei modei au trasat, in ultimul secol, trendurile in cee ce priveste forma sprancenelor. Stilurile s-au schimbat de la o decada la alta, de la sprancenele perfect arcuite, la cele dese, apoi la cele decolorate si, in prezent, mergand pe o directie cat mai naturala. Iata care sunt cele mai celebre sprancene din lume.

Obama va crea cea mai mare zona marina protejata din lume, in largul insulei Hawaii

Barack Obama, presedintele Stetelor Unite ale Americii, va crea cea mai mare zona marina protejata din lume pe coasta arhipelagului insulelor Hawaii, informeaza site-ul publicatiei The Guardian, preluat de Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )