Libnet.ro
UNICEF

18:16

Este cel mai mare cimitir din lume. Motivul pentru care milioane de oameni vor sa fie inmormantati aici

Antena3 Antena3,
Este cel mai mare cimitir din lume. Motivul pentru care milioane de oameni vor sa fie inmormantati aici

Wadi Al-Salam este cel mai mare cimitir nu numai din Irak, dar si din intreaga lume. Are peste 1400 de ani. Milioane de siiti viseaza sa fie inmormantati in acest loc unde se afla mormantul lui Ali, varul si ginerele. continuă pe Antena3

Islanda a ridicat gradul de alerta: cel mai mare vulcan din tara este pe punctul de a erupe

Islanda a ridicat gradul de alerta dupa ce unul dintre cei mai mari vulcani a fost lovit de cele mai mari cutremure din ultimii 39 de ani, scrie businessmagazin. ro. Doua cutremure de peste 4 grade pe scara Richter.

Cat castiga lunar Nicolae Ceausescu. Avea cel mai mare salariu din tara

Romanii au mereu tendinta sa spuna ca traiau mai bine pe vremea comunismului, dar iata care erau veniturile lunare ale oamenilor de rand in comparatie cu cele ale sefului statului de.

Vreau doar sa mor: Un barbat din Indonezia de 145, cel mai batran om din lume (FOTO)

Mbah Gotho este un indonezian care sustine ca are 145 de ani si care, potrivit marturiilor acestuia, isi asteapta sfarsitul de 24 de ani, de cand si-a pregatit si locul de veci, arata.

FOTO Cel mai mare parc de aventura dintr-un mall european se deschide pe 1 septembrie, la Bucuresti

Cel mai mare parc de aventura dintr-un spatiu inchis din Romania va fi deschis pe 1 septembrie, intr-unul dintre mall-urile din Bucuresti. Parcul cuprinde atat trasee pentru adulti, cat si pentru copii, o panza de paianjan, dar si cea mai lunga tiroliana dintr-un spatiu comercial din Europa. Costurile amenajarii parcului au depasit suma de 200. 000 de euro.

TOP cele mai fericite tari din lume: iata de ce sa le vizitezi

Cele mai fericite tari din lume, potrivit raportului Happy Planet Index , sunt, paradoxal, cu mult mai sarace decat altele de pe glob, nu au armata sau chiar sunt izolate pe harta lumii, insa aici oamenii au cea mai buna stare de bine de pe planeta.

Cel mai in varsta om din lume are o ultima dorinta

Un indonezian a fost recent declarat cel mai in varsta om din lume. in acest moment, exista numeroase persoane care sustin ca ar fi cele mai batrane din lume. Dupa cum scriu si cei de la Independent, printre acestea se numara nigerianulJames Olofintuyi, care sustine ca ar avea varsta de 171 de ani, si etiopianul [].

SIF Banat Crisana - cel mai bun randament din BET-FI

Actiunile SIF1 Banat Crisana s-au apreciat cu 4,44%, in perioada 18-25 august, reprezentand cel mai bun randament raportat la euro din cadrul indicelui BET-FI, care s-a apreciat cu 1,68%.

Un milard de dolari pentru o moschee: Algeria ridica al treilea cel mai mare lacas de cult pentru musulmani din lume (VIDEO)

Algeria va starni invidia lumii musulmane cand marea Moschee din Alger va fi finalizata, in luna decembrie. Lucrarile la Djamaa el Djazair, sau Moscheea mare Alger, au inceput in 2011.

Un miliard de dolari pentru o moschee: Algeria ridica al treilea cel mai mare lacas de cult pentru musulmani din lume (VIDEO)

Algeria va starni invidia lumii musulmane cand marea Moschee din Alger va fi finalizata, in luna decembrie. Lucrarile la Djamaa el Djazair, sau Moscheea mare Alger, au inceput in 2011.

Are cea mai lunga limba din lume. Uite cum iti atinge nasul si cum mananca inghetata

Are 20 de ani si sustine ca ea detine recordul pentru cea mai lunga limba din lume. Tanara Gerkary Branco Blequett a devenit cunoscuta dupa ce postat pe retelele de socializare mai multe fotografii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )