Libnet.ro
UNICEF

19:30

POZA ZILEI. Una dintre cele mai vechi fiesta din Spania

România Liberă România Liberă,
POZA ZILEI. Una dintre cele mai vechi fiesta din Spania

Calareti spanioli cu prajini mana o turma de tauri de lupta de la ferma Condessa del Sobral spre orasul Castilla y Leon, unde va avea loc Fiesta de Cuellar, una dintre cele mai vechi fiesta din Spania, datand din anul 1499. continuă pe România Liberă

Ziua Limbii Romane, una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare

Ziua Limbii Romane reprezinta una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare a comunitatilor romanesti, o platforma spirituala de promovare a valorilor nationale, la nivel global, informeaza Partidul National Liberal PNL), prin intermediul unui comunicat de presa.

VIDEO Romatsa angajeaza 200 de controlori de trafic aerian. Care este salariul unui incepator in una dintre cele mai grele meserii

Romania va avea nevoie, in urmatorii ani, de cel putin 200 de controlori de trafic aerian. Asa ca Romatsa va face in curand angajari.

Casa negustorului Jean Steuerman, una dintre cele mai impresionante bijuterii de arhitectura din Galatiului interbelic

Jean Steuerman a fost unul dintre cei mai bogati negustori ai orasului de la Dunare. in perioada interbelica, acesta a construit o frumoasa casa in stil neoromanesc, cu sapte camere mari, care astazi poate fi vazuta in curtea Liceului Tehnologic Simion Mehedinti Galati.

Casa negustorului Jean Steuerman, una dintre cele mai impresionante bijuterii de arhitectura din Galatiul interbelic

Jean Steuerman a fost unul dintre cei mai bogati negustori ai orasului de la Dunare. in perioada interbelica, acesta a construit o frumoasa casa in stil neoromanesc, cu sapte camere mari, care astazi poate fi vazuta in curtea Liceului Tehnologic Simion Mehedinti Galati.

Una dintre consilierele lui Hillary Clinton si-a anuntat divortul: Sotul Humei Abedin, implicat intr-un scandal sexual

Una dintre cele mai importante consiliere ale lui Hillary Clinton, camndidatul democrat la presedintia SUA, divorteaaza de sotul sau, implicat intr-un scandal sexual, informeaza Reuters. Huma Abedin a.

Vacante ieftine: Cele mai populare destinatii pentru sezonul de toamna

Cui nu-i place sa calatoreasca?! Iar daca e si pe bani putini, cu atat mai bine. Iata cele mai populare destinatii pentru sezonul de toamna la buget redus. Atena, Grecia Atena este una dintre cele mai bune.

Gabriel Sincraian, depistat pozitiv - Romania va pierde una dintre cele cinci medalii obtinute la JO

Gabriel Sincraian, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost prins dopat si i se va retrage medalia obtinuta la haltere, categoria 85 de kilograme, anunta TVR. COSR risca o amenda de 100. 000 de euro din partea Comitetului International Olimpic.

Celebritatile deplang moartea lui Gene Wilder: A fost una dintre cele mai nostime si incantatoare energii care au luat vreodata forma umana

Comediantul Gene Wilder a murit luni, la varsta de 83 de ani. Vestea pierderii actorului s-a raspandit cu rapiditate in randul celebritatilor de la Hollywood, care si-au exprimat pe Twitter condoleantele si omagiile fata de legendarul comediant.

Top 10 cele mai scurte bancuri: Cum se numeste femeia care stie mereu unde este sotul ei?

Bancurile scurte au constituit intotdeauna subiectul a numeroase glume. Noi v-am pregatit cateva dintre cele mai reusite dintre ele.

Cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC

Daca nu esti dispus sa achiti sute de lei pentru titlurile de pe piata, iti recomandam cateva dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Un joc nu trebuie neaparat sa coste sute de lei pentru a oferi o experienta de calitate. Unele dintre cele mai bune titluri sunt oferite [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )