Libnet.ro
UNICEF

10:30

Top 6 cele mai usoare masini de familie produse in zilele noastre

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 6 cele mai usoare masini de familie produse in zilele noastre

Pentru cei aflati in cautarea unei masini de familie, marimea acesteia si sistemele de siguranta sunt printre cele mai importante detalii de pe lista de prioritati. continuă pe Wall-Street Ro

Lazea, BNR: Intr-o epoca in care democratia se confrunta tot mai mult cu populismul, nu are cine sa mai explice poporului ca solutiile cele mai usoare nu sunt neaparat cele castigatoare

Randurile de mai jos constituie reflectii prilejuite de prelegerea Stiinta, adevar, democratie. O alianta problematica? sustinuta de dl. profesor universitar dr. Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti. Una din temele fundamentale de dezbatere a constituit-o explicarea cauzelor pentru care parerea expertilor pare sa-si fi pierdut din credibilitate in lumea contemporana. Printre explicatii figureaza suspectii obisnuiti, precum: democratizarea informatiei facuta posibila de tehnologia moderna; tendinta indivizilor de a relationa doar cu grupurile care le impartasesc opiniile, indiferent de adevarul continut de acestea; erorile de judecata sau de cinste) ale expertilor in anumite episoade-cheie, care au dus la diminuarea credibilitatii acestora, scrie economistul sef al BNR, Valentin Lazea pe blogul Bancii Centrale.

Cele mai stanjenitoare gafe din timpul sexului: 2.000 de oameni, printre care si romani, si-au dezvaluit experientele

Un studiu realizat pe un numar de 2000 de persoane, inclusiv din Romania, a scos la iveala cele mai stanjenitoare situatii prin care au trecut partenerii in timpul actului sexual.

Un Pont pe Zi: Cele mai bune cote si ponturi atractive pentru meciul dintre AS Monaco si Juventus Torino (VIDEO)

Dan Bara si Sabin Pirvan au prezentat in editia de marti noapte cele mai interesante cote pentru meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor dintre AS Monaco si Juventus Torino. Cei doi au oferit.

Cele mai bogate state din zona euro au beneficiat de 90% din banii injectati de BCE

Aproximativ 90% din banii injectati de Banca Centrala Europeana BCE) pentru sprijinirea economiei zonei euro au ajuns la cele mai bogate cinci state ale blocului comunitar, arata un studiu BCE publicat ierii, transmite Reuters.

Deloitte: In Romania se solicita cele mai multe documente pentru obtinerea codului de TVA, din 13 tari analizate

Procedura de inregistrare in scop de TVA din Romania este una dintre cele mai dificile din 13 state membre ale Uniunii Europene analizate, prin prisma criteriilor pe care firmele trebuie sa le indeplineasca in acest scop. Procedurile cel mai simplu de.

Care sunt zonele din Bucuresti unde se vor construi cele mai multe apartamente noi

Topul zonelor in care se vor construi cele mai multe apartamente noi in 2017-2019 sunt Baneasa-Sisesti-Sos. Gh. Ionescu Sisesti, Barbu Vacarescu-Floreasca, Pipera, Aviatiei-Baneasa si Soseaua.

Inregistrarea in scopuri de TVA din Romania- printre cele mai dificil de indeplinit criterii dintre 12 state membre ale Uniunii Europene (studiu Deloitte)

Procedura din Romania privind inregistrarea in scopuri de TVA este printre cele mai dificile in Europa, se arata intr-un studiu realizat de Deloitte Romania. In toate statele care au raspuns chestionarului procedura este considerata simpla/directa, cu exceptia Romaniei si a Cehiei. Procedurile cel mai simplu de parcurs sunt in Olanda, Austria si Italia, iar procedura interviului cu autoritatile fiscale, dupa depunerea cererii de inregistrare, exista in 3 state Romania, Cehia si Slovacia).

Viorel Ilisoi aduce la Constanta Cele mai frumoase reportaje. intalnirea cu publicul va avea loc pe 4 mai

Joi, 4 mai, Viorel Ilisoi vine la Constanta sa-si lanseze volumul Cele mai frumoase reportaje. intalnirea cu ziaristul-publicist va avea loc in club La Taclale, de pe strada Mircea cel Batran, la ora 18.

Cele mai mari amenzi de circulatie pe care le poti lua in Romania

Cele mai mari amenzi de circulatie in Romania pot ajunge la 2. 900 de lei pentru persoanele fizice care comit sanctiuni incluse in clasa a IV-a, penalizate cu 20 de puncte-amenda, intrucat un punct valoreaza 145 de lei de la 1 februarie 2017.

A divortat si s-a retras din televiziune! Desi era una dintre cele mai indragite prezentatoare tv din Romania, acum nici nu o mai recunosti (FOTO)

Oana Frigescu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare, s-a schimbat total de cand a disparut din lumea reflectoarelor si de cand a divortat. Fosta prezentatoare este de nerecunoscut de la un timp.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2439 seconds )