Libnet.ro
UNICEF

11:15

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna mai 2016

Hotnews Hotnews,
 Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna mai 2016

Locul 10: Strania istorie a comunismului romanesc si nefericitele ei consecinte) - Lucian Boia Locul 9: In umbra Europei Editie cu autograful autorului) - Robert D. Kaplan Locul 8: Cartea gesturilor. Cum putem citi gandurile oamenilor din actiunile lor - Peter Collett. Intra in articol pentru a vedea intreg topul. continuă pe Hotnews

Ghid de lectura Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna mai 2016

Locul 10: Strania istorie a comunismului romanesc si nefericitele ei consecinte) - Lucian Boia Locul 9: In umbra Europei Editie cu autograful autorului) - Robert D. Kaplan Locul 8: Cartea gesturilor. Cum putem citi gandurile oamenilor din actiunile lor - Peter Collett. Intra in articol pentru a vedea intreg topul.

BOOKFEST Peste 100.000 de vizitatori au fost la Salonul de Carte, timp de cinci zile. De la Pretul aurului la viata lui Charlie Chaplin, cele mai vandute carti

Peste 100. 000 de vizitatori au fost, timp de cinci zile, la Targul de Carte Bookfest, care s-a incheiat duminica seara, la Romexpo. Accesul publicului a fost liber. Printre cele mai vandute carti se numara volumul gimnastei Maria Olaru, Pretul aurului, cel mai recent titlu al lui Lucian Boia, volumele semnate de politistul Marian Godina, dar si titlurile autoarelor din Israel, tara invitata de onoare la Bookfest 2016.

Top 10 cele mai trasnite idei de copiat. Cum incearca elevii sa triseze la examene

In timp ce unii elevi stau cu burta pe carte si se pregatesc temeinic pentru examene, altii recurg la metode dintre cele mai trasnite pentru a trisa, copiind raspunsurile de pe fituici.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

PSD a reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Salaj, reusind sa castige 25 de primarii, inclusiv Primaria Zalau, in timp ce PNL a castigat 21 primarii si UDMR - 14 primarii.

ALEGERI LOCALE 2016. Bilant MAI: Au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani

Ministerul Afacerilor Interne transmite ca, din punct de vedere al ordinii si sigurantei publice, alegerile locale din acest an au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii in Mehedinti

Marius Screciu PSD) a reusit sa obtina Primaria Drobeta Turnu Severin, iar social-democratii au reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Mehedinti.

REZULTATE ALEGERI CLUJ. PNL a obtinut cele mai multe voturi

PNL a obtinut cele mai multe voturi in judetul Cluj, urmat de PSD si UDMR, potrivit rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEJ. Purtatorul de cuvant.

Cele mai bune solutii de economisire pentru persoanele cu venituri peste medie

Depozitele bancare, conturile de economii sau fondurile mutuale sunt printre cele mai accesibile metode de economisire in randul oamenilor cu venituri medii. In schimb, pe masura ce averea acestora creste, alegerile cu privire la mijloacele in care.

Iunie, raiul plantelor vindecatoare. De ce spune ca acum se leaga cele mai trainice casnicii, cum aduci belsugul si sanatatea in casa

Se spune ca in iunie plantele au puteri vindecatoare. Conform traditiei stravecgi, la inceputul lunii se recolteaza cele mai populare plante medicinale: musetelul, menta, rostopasca si paducelul.

Iunie, raiul plantelor vindecatoare. De ce se spune ca acum se leaga cele mai trainice casnicii; cum aduci belsugul si sanatatea in casa

Se spune ca in iunie plantele au puteri vindecatoare. Conform traditiei stravecgi, la inceputul lunii se recolteaza cele mai populare plante medicinale: musetelul, menta, rostopasca si paducelul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )