Libnet.ro
UNICEF

07:15

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

PSD a reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Salaj, reusind sa castige 25 de primarii, inclusiv Primaria Zalau, in timp ce PNL a castigat 21 primarii si UDMR - 14 primarii. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii in Mehedinti

Marius Screciu PSD) a reusit sa obtina Primaria Drobeta Turnu Severin, iar social-democratii au reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Mehedinti.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga alegerile in Gorj: Florin Carciumaru, nou mandat la Primaria Targu Jiu

Florin Carciumaru PSD) a castigat un nou mandat in fruntea Primariei Targu Jiu, iar la nivelul judetului, PSD se afla pe primul loc, a declarat presedintele BEJ Gorj.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga Primaria Bistrita si majoritatea in Consiliul Local

PSD a reusit sa obtina Primaria Bistrita, edilul Ovidiu Cretu castigand un al treilea mandat, precum si majoritatea in Consiliul Local, conform Biroului Electoral Municipal BEM).

Conform rezultatelor partiale BEC: PSD castiga cele mai multe voturi, 42,02% pentru consilii locale, urmat de PNL - 32,27% si alde 5,84%

Consiliile locale au avut ca si castgiator PSD-ul cu un scor de 42,02% pentru consiliile locale, urmat de PNL, cu 32,27% si ALDE - 5,84% din voturi, potrivit rezultatelor partiale anuntate luni dimineata de Biroul Electoral Central, care a centralizat.

Rezultate alegeri locale 2016. PSD castiga Primaria Municipiului Slobozia cu 37 %

La scrutinul electoral din 5 iunie, cetatenii cu drept de vot din Slobozia l-au confirmat in functia de primar al orasului pe Adrian Mocioniu, candidatul propus de PSD. Acesta a obtinut un scor electoral de 37 %. Ioan Martin, candidatul PNL s-a clasat pe locul doi, obtinand 24 de procente.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. PSD e marele castigator. Scor sub asteptari pentru PNL

PSD i-a zdrobit pe liberali la alegerile locale. Primaria Capitalei a fost castigata de Gabriela Firea, iar toate primariile de sector au fost castigate tot de PSD, cel pu?.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD obtine majoritatea primariilor in judetul OLT

PSD a reusit sa castige cele mai multe primarii in judetul Olt - 95 din 112, inclusiv Primaria Slatina, in timp celiberalii au reusit sa obtina doar 17 localitati.

Rezultate alegeri locale 2016: PSD obtine 20 dintre cele 33 de mandate din Consiliul Judetean Buzau

PSD a obtinut cele mai multe mandate in Consiliul Judetean Buzau, castigand 53,33 % din sufragii. PNL Buzau s-a clasat pe locul al doilea, cu 23,16 %, formatiunea lui Mircea Geoana, PSRO 5,48 % iar ALDE a strans un procent de 5,27%. Celelalte partide PRU, PM, BUN, PRM,UNPR, PER dar si Mircea Ion candidatul independent pe lista de consilieri judeteni nu au obtinut depasit pragul de 5 procente, necesar pentru a aspira la o astfel de functie.

ALEGERI LOCALE 2016. PNL castiga Primaria Piatra Neamt

Primar al municipiului Piatra Neamt a fost ales liberalul Dragos Chitic, cu 35 la suta din voturi, urmat de Liviu Harbuz, din partea PSD-UNPR, cu 27,5 la suta, potrivit numaratorii paralele de la PNL.

REZULTATE ALEGERI CLUJ. PNL a obtinut cele mai multe voturi

PNL a obtinut cele mai multe voturi in judetul Cluj, urmat de PSD si UDMR, potrivit rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEJ. Purtatorul de cuvant.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )