Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai bune personaje negative din cinematografie. Cine este cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor FOTO

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune personaje negative din cinematografie. Cine este cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor FOTO

Site-ul Ranker. com a publicat un top al celor mai bune personaje negative din istoria cinematografiei, bazat exclusiv pe voturile iubitorilor de filme. Cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor a reusit sa acumuleze aproximativ 17. 400 de voturi, cu o diferenta de 10. 000 de voturi fata de ocupantul locului doi. continuă pe Adevărul

Topul celor mai folositoare plante alpine din Carpati. Frunzele de afin se strang incepand cu sfarsitul lui iunie si pana in septembrie

In zona alpina a Carpatilor cresc numeroase plante cu proprietati terapeutice dovedite, dincolo de faptul ca multe dintre aceste plante au flori foarte atragatoare ca aspect si colorit. Care sunt cele mai benefice plante alpine ce cresc in Romania, aflati din materialul urmator.

Bucurestiul, in topul celor mai ieftine orase din lume

In medie, in Bucuresti un kilogram de paine costa 1,64 dolari fata de 1,76 dolari in urma cu zece ani), o sticla de vin de 750 de ml costa 4,57 dolari fata de 4,39 dolari in urma cu zece ani), un pachet de tigari costa 4,14 dolari fata de 1,61 dolari in urma cu zece ani) si un litru de benzina costa 1,26 dolari fata de 1,38 dolari in urma cu zece ani).

Topul celor mai periculoase zodii. Vesti proaste pentru Fecioare

Sunt multe de spus despre fiecare semn zodiacal in parte, cum ar fi de exemplu: Fecioarele nu iarta. , Berbecii sunt oameni determinati, scrie kanald. ro. De aceasta data va vom prezenta.

Topul frumusetilor de la Hollywood. Cine ocupa primul loc in clasamentul celor mai atragatoare actrite in anul 2017

Frumoase, celebre si admirate in toate colturile lumii. Acestea sunt trasaturile celor mai frumoase actrite de la Hollywood, conform clasamentului realizat de publicatia wonderlist. com.

Cele mai bune companii aeriene cu care sa zbori in 2018

Cele mai bune companii aeriene pentru 2018 au fost dezvaluite de site-ul AirlineRatings. com . Asa ca daca anul viitor iti doresti o experienta impecabila la 13. 000 metri inaltime, ia in calcul sa zbori cu aceste companii.

Este printre cele mai bune prietene ale Antoniei. Buna, buna chiar. Imaginile care aprind imaginatia barbatilor - FOTO

Se numeste Jesse Mae si este una dintre cele mai bune prietene ale Antoniei. De asemenea, probabil una dintre putinele care rivalizeaza cu ea la capitolul frumusete. Cele doua sunt prietene de pe vremea.

Cele mai bune bancuri seci. Ce au in comun un elefant si o zebra si de ce nu alearga melcul

Bancuri seci starnesc mereu amuzamentul celor din jur. in cele ce urmeaza va vom prezenta o selectie de bancuri seci.

Topul celor mai primitoare orase din lume: aici te vei simti cel mai bine ca turist

Daca vrei sa ai o experienta deosebita ca turist, iti recomandam sa iti planuiesti o vacanta in cele mai prietenoase orase din lume. Iata care sunt acestea si de ce merita sa le descoperi.

Si niste vesti mai bune

Nu e cazul sa fim mereu catastrofici cu privire la situatia din Republica Moldova. Se intampla, ca peste tot, si lucruri bune, de la cele naturale cum este performanta scolara tot mai impresionanta a copiilor si tinerilor) la cele rezultand din demersuri si politici publice.

Sunteti in cautarea unei masini noi? Iata top 10 cele mai bune modele pe care le puteti cumpara!

Cumpararea unei masini noi poate fi un lucru dificil chiar daca dispui de suma de bani necesara pentru aceasta investitie. Exista in acest moment pe piata suficienti producatori auto astfel incat alegerea sa fie cat mai grea. De aceea, probabil, o.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )