Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bucurestiul, in topul celor mai ieftine orase din lume

România Liberă România Liberă,
Bucurestiul, in topul celor mai ieftine orase din lume

In medie, in Bucuresti un kilogram de paine costa 1,64 dolari fata de 1,76 dolari in urma cu zece ani), o sticla de vin de 750 de ml costa 4,57 dolari fata de 4,39 dolari in urma cu zece ani), un pachet de tigari costa 4,14 dolari fata de 1,61 dolari in urma cu zece ani) si un litru de benzina costa 1,26 dolari fata de 1,38 dolari in urma cu zece ani). continuă pe România Liberă

Care sunt cele mai ieftine orase din lume. Bucurestiul se regaseste in top

Bucuresti, Kiev si New Delhi sunt in 2017 pe locul zece in topul celor mai ieftine orase din lume, arata studiul Worldwide Cost of Living publicat luni de Economist Intelligence Unit EIU), transmite.

Topul celor mai primitoare orase din lume: aici te vei simti cel mai bine ca turist

Daca vrei sa ai o experienta deosebita ca turist, iti recomandam sa iti planuiesti o vacanta in cele mai prietenoase orase din lume. Iata care sunt acestea si de ce merita sa le descoperi.

FOTO Cat de lungi sunt cozile pentru iPhone X, in cele mai mari orase din lume

In fiecare an, odata cu lansarea celei mai noi generatii de iPhone, lumea incepe sa fie extrem de nerabdatoare si astfel se formeaza cozi uriase. in cele mai mari orase din lume, acolo unde, de regula, lumea are bani sa isi schimbe iPhone-ul anual, se poate observa acest fenomen in toata splendoarea lui.

Topul Forbes 2017: Merkel e, pentru a saptea oara consecutiv, cea mai puternica femeie din lume, urmata de Theresa May. Pe locul 19 se afla Ivanka Trump

Angela Merkel este din nou cea mai puternica femeie din lume in topul Forbes pentru anul 2017. Revista economica americana, care publica anual clasamentul The World' s 100 Most Powerful Women, acorda locul intai cancelarului german, pentru a saptea oara consecutiv. Merkel are 63 de ani si, ca element picant din biografia sa, in timpul liber gateste cu placere supa de cartofi.

Top 10 cele mai inalte turnuri din lume

Intre primele zece cele mai inalte turnuri din lume se afla si un cos de fum al unei centrale din Kazahstan, in timp ce locul 40 din top 100 este ocupat de o structura construita acum mai bine de doua secole.

Una dintre cele mai bogate vedete din lume, cu avionul la clasa economic - VIDEO

Este una dintre cele mai bogate vedete din lume, dar Madonna nu a uitat cum e sa traiesti cu un buget restrans. Recent, diva a fost zarita la bordul unui avion Air Portugal la clasa.

Topul celor mai bune personaje negative din cinematografie. Cine este cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor FOTO

Site-ul Ranker. com a publicat un top al celor mai bune personaje negative din istoria cinematografiei, bazat exclusiv pe voturile iubitorilor de filme. Cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor a reusit sa acumuleze aproximativ 17. 400 de voturi, cu o diferenta de 10. 000 de voturi fata de ocupantul locului doi.

Topul celor mai folositoare plante alpine din Carpati. Frunzele de afin se strang incepand cu sfarsitul lui iunie si pana in septembrie

In zona alpina a Carpatilor cresc numeroase plante cu proprietati terapeutice dovedite, dincolo de faptul ca multe dintre aceste plante au flori foarte atragatoare ca aspect si colorit. Care sunt cele mai benefice plante alpine ce cresc in Romania, aflati din materialul urmator.

Proteste in mai multe orase din tara. Un protestatar era sa fie calcat la Galati

Update: La Galati, un protestatar era sa fie calcat de o masina. Din fericire, acesta a reusit sa se salveze in ultimul moment. Acum, la Galati sunt in jur de 1000 de persoane. Se manifesteaza.

Topul celor mai periculoase zodii. Vesti proaste pentru Fecioare

Sunt multe de spus despre fiecare semn zodiacal in parte, cum ar fi de exemplu: Fecioarele nu iarta. , Berbecii sunt oameni determinati, scrie kanald. ro. De aceasta data va vom prezenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )