Libnet.ro
UNICEF

12:30

Topul celor mai doriti angajatori din 2017. Atmosfera de la locul de munca si pachetele salariale atractive, cele mai importante in ochii angajatilor

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai doriti angajatori din 2017. Atmosfera de la locul de munca si pachetele salariale atractive, cele mai importante in ochii angajatilor

Oracle, Microsoft, IBM, Continental si Google sunt companiile la care si-ar dori sa lucreze cei mai multi dintre romani. Pachetele salariale atractive, stabilitatea locului de munca si posibilitatea de a avansa rapid in cariera sunt cateva dintre motivele pentru care cele cinci multinationale se plaseaza pe primele pozitii intr-un clasament facut de Catalyst Solutions, organizator al targului pentru absolventi Angajatori de Top. continuă pe Adevărul

Sondaj Gallup: Romania este in topul celor mai religioase tari ale lumii

Romania ar fi in topul celor mai religioase tari ale lumii, releva un sondaj realizat de Gallup International la sfarsitul anului 2016.

Topul celor mai mari tranzactii cu spatii de birouri din Bucuresti in prima jumatate a acestui an: peste 10.000 de angajati in noile spatii ocupate

O suprafata ce totalizeaza peste 100. 000 mp de birouri a fost tranzactionata in primele sase luni ale acestui an in Capitala, arata o analiza a companiei de consultanta Jones Lang LaSalle JLL), care a monitorizat activitatea din piata a celor mai mari.

Ce loc ocupa Romania in clasamentul celor mai fericite tari de pe Pamant. Vezi care e statul in care locuiesc cei mai fericiti oameni din lume

Romania a urcat 14 locuri in clasamentul celor mai fericite tari de pe Pamant. Tara noastra a ajuns in acest an pe pozitia 57, fata de locul 71, pe care il ocupa anul.

BBC, demers fara precedent. Iata care sunt vedetele cu cele mai mari salarii din trust

BBC a publicat pentru prima data, miercuri, salariile celor mai bine platiti jurnalisti si vedete ale sale, dezvaluind astfel diferentele salariale dintre femei si barbati, in cadrul unei initiative.

Succes rasunator pentru piesa Despacito. Nu s-a mai intamplat asta din 1996

Piesa Despacito, a portoricanului Luis Fonsi in colaborare cu compatriotul sau Daddy Yankee, este cel mai reprodus cantec din istorie pe platformele de streaming online), potrivit.

Imagini spectaculoase cu cel mai periculos drum din lume (VIDEO)

Imagini spectaculoase de pe cel mai periculos drum din lume. Chang Kong, o carare din scanduri de lemn aflata la mii de metri inaltime, este o populara destinatie turistica din China.

Cel mai generos sef din lume? Este incredibil ce a facut barbatul pentru a marca cea de-a 20 aniversare a companiei

Cum arata cel mai generos sef din lume? Ei bine, Ian Lucas, 48 de ani, ar putea sa fie acela. Si asta pentru ca pentru a marca a 20 aniversare a companiei, managerul a decis sa-i trateze pe cei 42 de angajati.

Cursul BNR: Dolarul a coborat la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni

Dolarul a revenit marti la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni, dupa esecul proiectului de reforma a legii asigurarilor medicale al presedintelui american Donald Trump, transmite Bloomberg. Banca.

Dacia a avut cel mai bun semestru din istoria sa, cu vanzari de peste 330.000 de masini

Dacia a vandut in primele sase luni peste 332. 000 de masini, in crestere cu 12% fata de 2016, ceea ce reprezinta cel mai bun semestru din istoria marcii. Record a fost si pentru Renault, iar intreg grupul a vandut 1,88 milioane de vehicule, Franta, Rusia si Italia fiind cele mai mari piete.

Topul ONU al celor mai fericite state: Romania a urcat pe locul...

Romania a urcat pe locul 57 de pe locul 71, anul trecut) in clasamentul tarilor cu cetateni fericiti, potrivit editiei din acest an a World Happiness Report, publicat sub egida ONU. Pe primul loc se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )