Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai ieftine licee private. Oferta varianza de la un an de studiu gratuit la tarife de zeci de mii de lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai ieftine licee private. Oferta varianza de la un an de studiu gratuit la tarife de zeci de mii de lei

Liceele private ajung adesea pe lista de optiuni a parintilor atunci cand copiii fie nu promoveaza examenele de la finalul gimnaziului, fie nu prind un loc in unitatile de stat. Sunt insa si parinti care aleg sa plateasca pentru educatia copiilor lor,. continuă pe Wall-Street Ro

Calendar admitere liceu 2016: ierarhia mediilor de admitere la liceu. Topul celor mai bune licee din Bucuresti

Ierharhia mediilor de admitere la liceu pentru candidatii care au sustinut Evaluarea Nationala a fost publicata, joi, pe site-ul admitere. edu. ro. incepand de vineri, 8 iulie, absolventii de clasa a VIII-a vor completa fisele de inscriere. Tot in aceasta perioada fisele vor fi introduse in baza de date computerizata.

Topul celor mai spectaculoase aparitii in costum de baie: Jennifer Lopez si Beyonce au fost eclipsate de Raquel Welch si Ursula Andress

Zeitele ecranului Welch Raquel, Ursula Andress si Marilyn Monroe au triumfat intr-un sondaj al celor mai tari 50 de aparitii in bikini, ale vedetelor din toate timpurile.

Topul celor mai bune orase pentru shopping

Shopping-ul nu mai este demult doar o pasiune, pentru majoritatea oamenilor devenind o activitate indispensabila, in unele cazuri fiind si o metoda de terapie, in special pentru femei.

Vara este sezonul accidentelor la camera de garda: Topul celor mai comune patru accidente la copii

Dupa o analiza amanuntita realizata pe perioadele de vara din ultimii doi ani in toate cele trei tari, Romania, Ungaria si Bulgaria, specialistii considera cazaturile, accidentele cu bicicleta, arsurile si inecul ca fiind primele 4 cele mai frecvente incidente care pot rezulta in leziuni sau deces.

Topul celor mai bune orase pentru shopping

Shopping-ul nu mai este demult doar o pasiune, pentru majoritatea oamenilor devenind o activitate indispensabila, in unele cazuri fiind si o metoda de terapie, in special pentru femei. Marile orase detin adevarate centre comerciale care.

Uber ofera curse mai ieftine catre mai multe puncte de atractie din Bucuresti pe timp de weekend

Daca esti client Uber, vestea buna e ca acum poti ajunge mai ieftin in diverse locuri din Bucuresti, prin Uber Weekend Destinations. Destinatiile de weekend recomandate pana acum de Uber sunt Coftale, Hard Rock Cafe, JourneyPub, Social1, Stadio, No Exit escape rooms si Orhideea Health Spa. Lista va fi actualizata pe toata durata campaniei [].

Lista celor mai proaste 10 filme de pe Netflix VIDEO

Publicatia The Huffington Post a intocmit o lista cu cele mai proaste filme de pe platforma online Netflix, asa cum arata recenziile negative ale criticilor de film.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )