Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai PUTERNICE ARMATE din lume. Pe ce loc se afla Romania

B1 B1,
Topul celor mai PUTERNICE ARMATE din lume. Pe ce loc se afla Romania

Global Firepower a publicat topul celor mai puternice armate din lume. Armata Romaniei ocupa pozitia 40 din 137 in topul celor mai puternice armate din lume, potrivit studiului, transmite Rador. continuă pe B1

Proprietarul Amazon, Jeff Bezos, risca sa fie detronat de Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Jeff Bezos, proprietarul Amazon, considerat cel mai bogat om din lume, este pe cale sa isi piarda acest titlu, iar fondatorul Microsoft Bill Gates i-ar putea lua locul, potrivit postului CNN citat de Mediafax.

Armata Romana, mai buna ca cea a Ungariei si Bulgariei, dar mult sub Ucraina

Armata Romaniei ocupa pozitia 40 din 137 in topul celor mai puternice armate din lume, potrivit clas.

Cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019. Colegiul National Sfantul Sava a fost detronat

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Ce.

FALIMENT? Ion Tiriac NU MAI ARE BANI! Ce s-a intamplat cu averea (fostului) MILIARDAR roman

Daca inmartie 2019, Ion Tiriac 80 ani) figura in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume cu o avere de 1,2 miliarde dolari, acum, insa, a venit cu un anunt socant: Nu mai am bani! Mi-am donat.

TOP 10 cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala CMBRAE). Pe primul loc in top se situeaza Colegiul National de Informatica Tudor Vianu.

BURSELE DIN LUME Pietele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele 22 de luni

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele 22 de luni, datorita informatiilor pozitive legate de progresul negocierilor comerciale dintre SUA si China.

La 67 de ani, o bunica a devenit cea mai batrana mama din China Femeia spune ca sarcina a fost naturala

O bunica in varsta de 67 de ani a nascut o fetita in estul Chinei, afirmand ca este cea mai batrana femeie din China care a adus pe lume un copil in urma unei sarcini naturale, scrie AFP.

Imagini unice cu Shakira la 17 ani. A participat la cel mai cunoscut concurs din Columbia si a luat titlul suprem

Shakira, cantareata, actrita si textiera, a devenit celebra pentru dansul sau senzual, dar si pentru frumusetea sa rapitoare. Am vazut-o in toata splendoarea pe scenele lumii, dar imagini din adolescenta cu ea nu au vazut multi. Ai mai jos fotografii cu artista de cand a participat, la 17 ani, la cel mai cunoscut concurs din .

Cele mai scarboase mancaruri din lume. Multe dintre ele sunt interzise in majoritatea restaurantelor

Desi toata lumea s-ar astepta ca topul, realizat de cunoscutul expert culinar Andrew Zimmern, sa fie dominat cu autoritate de preparate asiatice, de fapt mai bine de jumatate dintre mancarurile traditionale nominalizate provin din Europa.

Cealalta fata a afacerilor agricole din Romania: Venituri mari, dar si datorii. TOP judete

Afacerile din domeniul agriculturii au avut venituri in crestere continua in perioada 2016-2018, dar atentie si la datoriile pe care firmele din domeniu le acumuleaza! O analiza realizata de sistemul de business intelligence Termene. ro ne arata harta celor mai puternice firme agricole din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )