Libnet.ro
UNICEF

19:46

Topul jucatorilor cu cele mai multe titluri. Un roman in top 10, un altul bate la usa

Online Sport Online Sport,
Topul jucatorilor cu cele mai multe titluri. Un roman in top 10, un altul bate la usa

Va prezentam mai jos o ierarhie a jucatorilor de fotbal cu cele mai multe titluri de campioni obtinute in cariera. continuă pe Online Sport

Pandemia Covid-19. Suedia recunoaste ca a esuat in a-si proteja batranii. in aziluri s-au inregistrat cele mai multe decese

Suedia, unde restrictiile pentru incetinirea noului tip de coronavirus sunt mai suple decat in alte state din Europa, recunoaste astazi ca a esuat in a-si proteja batranii. Dintre cele circa 3. 200 de decese inregistrate in Suedia de la inceputul epidemiei, aproape jumatate au avut loc in caminele pentru varstnici, informeaza duminica AFP.

Medicul Mihai Craiu, despre pericolul infectarii elevilor cu COVID-19, cand se redeschid scolile: Acolo sunt cele mai multe contacte de la distanta mica

MediculMihai Craiua declarat vineri, referitor la perspectiva deschiderii scolilor in Romania, in contextul pandemieid e COVID-19, ca rata de transmitere a virusului este mica in randul copiiilor,.

Mai multe localitati si zone din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national si local

Mai multe zone si localitati din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national, respectiv local. Astfel, Guvernul, la initiativa Ministerului Economiei, a adoptat joi seara o hotarare in acest sens si pentru modificarea unor anexe la HG pentru aprobarea normelor si criteriilor de atestare a statiunilor turistice.

FOTO Locurile din Romania similare cu cele mai exotice destinatii din lume.Crezi ca-i Maldive? Nu, e chiar la noi!

Relaxarea restrictiilor de circulatie va reporni turismul, intr-o prima faza cel intern, avand in vedere ca riscurile vor fi mai mici. Cei carora le lipsesc plajele si muntii din strainatate, trebuie sa stie ca in Romania au aparut destinatii turistice care seamana izbitor cu obiective din cele mai exotice tari ale lumii.

Cele mai mincinoase zodii

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca toata lumea minte, doar ca unele zodiio fac mult mai putin decat altele. Asadar, haideti sa vedem care sunt cele mai mincinoase zodii.

FOTO Trenul pentru ingrijitoarele de batrani. Mai multe femei au traversat tara ca sa ajunga la trenul de Austria

Trenul pus la dispozitie de autoritatile austriece si cele romane pentru ingrijitoarele de batrani care lucreaza in Austria a ajuns in Gara de Nord din Timisoara. Chiar daca trenul are o capacitate de peste 300 de locuri, cu prima cursa merg doar 74 de persoane.

Cele mai bune bancuri despre vanzatori. Replica primita de un negustor de la un fermier caruia voia sa-i vanda o bicicleta

Despre vanzatori, dar si despre clientii lor, circula foarte multe glume pe internet. Va prezentam aici o selectie de bancuri care ii au ca protagonisti pe acestia.

Italia. Cele mai putine cazuri raportate de infectare cu coronavirus. A fost depasit pragul de 100.000 de persoane vindecate

Numarul deceselor provocate de noul tip de coronavirus continua sa scada in Italia, fiind inregistrate sub 200 in ultimele 24 de ore. Noile cazuri depistate sunt 1. 083, aproape acelasi numar ca in 5 mai 1. 075), cel mai mic din 10 martie.

Cele mai impresionante imagini de pe Jupiter dezvaluie secretele planetei

Jupiter nu e nici pe departe o planeta linistita: are furtuni masive si superfulgere. Noile imagini capturate ar putea explica de ce. Cercetatorii au reusit acum sa captureze unele dintre cele.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )