Libnet.ro
UNICEF

19:46

Tot mai multi tinerise opun curentului antivaccinist. Decid singuri sa se imunizeze

Adevărul Adevărul,
Tot mai multi tinerise opun curentului antivaccinist. Decid singuri sa se imunizeze

Din ce in ce mai multi adolescenti ai caror parinti nu i-au vaccinat cand erau mici incep sa se intereseze singuri despre vaccinuri si incearca sa se autoimunizeze, desi unii dintre ei nu au inca varsta legala pentru a lua singuri decizii medicale. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care tot mai multi tineri incaruntesc prematur

Se spune ca barbatii grizonati au succes la femei. E mai greu sa te bucuri insa de asta daca ti se intampla cand ai 20 sau 30 de ani. De cealbesctinerii atat de devreme? Regula spune ca.

Bucuresti, in topul oraselor cu cei mai multi si mai tineri angajati din industria de inalta tehnologie

Bucuresti s-a clasat in categoria oraselor cu cei mai multi profesionisti care lucreaza in industria de inalta tehnologie, care numara in prezent peste 70. 000 de angajati. Capitala se plaseaza in categoria centrelor cele mai active din acest punct de.

Bucurestiul, n topul oraselor cu cei mai multi tineri angajati n IT

Bucurestiul a inregistrat, in ultimii zece ani, o crestere de 66% a fortei de munca din industria de inalta tehnologie high-tech), ajungand la peste 70. 000 de profesionisti. Cu ce se ocupa cei mai multi IT-isti din Capitala.

Cartea recordurilor: Afla care sunt mamele cu cei mai multi copii

Cine credeti ca este mama cu cei mai multi copii din lume? Cine detine recordul pentru cei mai multi copii nascuti in acelasi timp? Dar recordul cu cei mai multi fetusi intr-o singura sarcina? REPEDE CLICK AICI:.

Cum sa ai mai multi bani? Cele mai tari trucuri pentru a avea mereu buzunarul plin

Cum sa ai mai multi bani. Intr-o perioada precum cea prezenta este important sa stii cat mai multe despre bani, despre gestionarea lor si, de ce nu, despre multiplicarea lor. Mai mult ca oricand, este bine sa asculti.

ECOVILLAS: Casele ecologice, o tendinta tot mai intalnita pe piata romaneasca

Constructia de case ecologice a devenit un trend din ce in ce mai important pe piata locuintelor, fie ca e vorba despre proiecte rezidentiale sau de case individuale.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, arata datele Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. in septembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )