Libnet.ro
UNICEF

09:15

Toti detinatorii de carduri de credit Visa vor putea plati in rate

Adevărul Adevărul,
Toti detinatorii de carduri de credit Visa vor putea plati in rate

Visa deruleaza un proiect pilot in Romania, prin care toti detinatorii de card de credit vor avea posibilitatea de a achita in rate bunurile sau serviciile achizitionate, in magazine sau online, de la orice comerciant participant la program. continuă pe Adevărul

Romanii care au carduri VISA vor fi primii din Europa care vor putea sa isi achite cumparaturile in rate

Detinatorii de carduri Visa din Romania vor fi primii din Europa care vor putea sa isi achite cumparaturile in rate cu cardul de credit Visa, in magazinele fizice sau online, in cadrul unui proiect pilot. Serviciul lansat in Romania este parte a unui proiect pilot mai extins derulat la nivel global, urmand sa fie comercializat pe scara larga din 2020. Detinatorii de carduri Visa eligibili vor avea optiunea de a-si imparti costul total al produselor eligibile in transe mai mici, egale, distribuite pe o perioada de timp definita.

Soferii implicati in accidente minore se vor putea intelege pe loc fara sa anunte politia

Procedura de constatare amiabila a accidentelor minore, in cazul detinerii politei de asigurare pentru raspundere civila auto interna, urmeaza sa devina posibila din luna septembrie, la 6 luni de la publicarea noilor prevederi in Monitorul Oficial. Odata cu intrarea in vigoare, soferii implicati in accidente minore ar putea ajunge la o intelegere, semnand o constatare amiabila, scapand astfel de amenzi si puncte de penalizare, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )