Libnet.ro
UNICEF

14:45

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie. Greseala imensa care creeaza probleme cu banii

Playtech Playtech,
Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie. Greseala imensa care creeaza probleme cu banii

Desi este putin probabil sa te fi gandit la acest lucru, atunci cand pleci in vacante, trebuie sa iti notifici banca. Iar daca nu ai facut-o pana acum sau crezi ca o astfel de actiune. continuă pe Playtech

Nu mai manca in fata televizorului. Ce pericol exista pentru toti romanii care fac asta

Dupa o zi obositoare, un film bun in fata televizorului poate sa te ajute sa te relaxezi, in special daca este insotit de o masa delicioasa. insa, mare atentie, deoarece mancatul in fata micului ecran nu este un obicei sanatos. Afla de ce nu ar trebui sa mai faci asta! Nu mai manca in fata .

Schimbare importanta la ANAF. Anuntul de care trebuie sa stie toti romanii: noutate maxima

In ultima perioada au venit din partea Ministerului de Finante mai multe schimbari legislative. Unele dintre ele modifica declaratiile cu privire la obligatiile de plata a contributiilor sociale. Mai exact este vorba de modificari aduse la Declaratia 112. Ordinul in cauza a fost adoptat concomitent cu cele ale Ministerelor Muncii si Sanatatii. in justificarea acestor modificari .

Antiviralul pe care toti romanii trebuie sa il ia in pandemie. Adina Alberts ii divulga proprietatile magice

Adina Alberts ii sfatuieste pe romani sa fie preventivi si sa se ingrijeasca in plus iarna aceasta. Medicul sustine ca ar trebui ca toti oamenii sa consume o anumita substanta magica. Ce spune specialistul si care este antiviralul dezvaluit de aceasta care ar face minuni? Antiviralul care trebuie consumat de toti romanii in pandemie. Sfaturile .

Atentie, soferi. Toti romanii trebuie sa afle asta daca ies la drum lung in weekend. Nu se poate emite

CNAIR- Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta ca duminica emiterea rovinietelor si a peajelor va fi intrerupta. Atentie, soferi. Toti romanii trebuie sa afle asta daca ies la drum lung in weekend Astfel,CNAIR informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi ca astazi, in intervalul orar 10:00-19:00, ca urmare a unor lucrari de .

E gratis la Digi |RCS-RDS pentru toti romanii: secretul ca sa profiti chiar acum

Digi |RCS-RDS are o multime de optiuni pe care le da gratuit abonatilor, dar prea putini beneficiaza de acestea. Cea de azi e direct pe telefonul tau si e un fel de completare pentru.

CNSU a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat: Romanii care se intorc din aceste destinatii trebuie sa stea in carantina timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat in sedinta de luni lista tarilor pentru care se impune carantina timp de 14 zile pentru persoanele care sosesc in Romania din aceste destinatii. in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )