Libnet.ro
UNICEF

13:15

Toyota recheama pentru reparatii 6,7 milioane de autovehicule aflate in circulatie in intreaga lume

România Liberă România Liberă,
Toyota recheama pentru reparatii 6,7 milioane de autovehicule aflate in circulatie in intreaga lume

Toyota a rechemat pentru verificari si reparatii 6,76 milioane de autovehicule aflate in circulatie in intreaga lume, printre care se numara si modele Yaris si RAV4. Campania cuprinde cinci rechemari pentru probleme diferite si vizeaza 27 de modele Toyota, un model Pontiac si un Subaru. continuă pe România Liberă

Toyota recheama pentru reparatii 6,7 milioane de autovehicule la nivel global

Toyota, cel mai mare producator de automobile la nivel mondial, a rechemat pentru verificari si reparatii 6,76 milioane de autovehicule aflate in circulatie in intreaga lume, printre care se numara si modele.

Ford a rechemat pentru reparatii 435.000 de autovehicule

Ford Motor Co a rechemat pentru reparatii aproximativ 435 de mii de autovehicule majoritatea SUV-uri produse intre 2001 si 2004 si vandute pe piata din SUA), pentru probleme legate de coroziunea masinilor, care poate afecta controlul asupra directiei, transmite CNN Money.

Toyota recheama 6,4 milioane de masini pe plan mondial

Toyota a anuntat mai multe rechemari pentru un total de 6,39 milioane de vehicule pe plan mondial, fiind vorba de diverse probleme tehnice la airbag-uri, coloana de directie, scaune si stergatoare. In Europa vor fi verificate 770. 000 de vehicule, iar cele mai multe vor fi in SUA, peste doua milioane, scrie AFP.

Record mondial pentru portelan chinezesc: Un bol din timpul dinastiei Ming a fost cumparat pentru suma de 26 milioane euro

Un bol datand din timpul dinastiei Ming a fost cumparat pentru suma de 26 milioane de euro, marti, la Hong Kong. Micutul bol din portelan a stabilit astfel un nou record mondial de pret pentru portelanurile.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )