Libnet.ro
UNICEF

08:30

Trafic restrictionat in Piata Victoriei, pentru mitingul din 10 august

Hotnews Hotnews,
 Trafic restrictionat in Piata Victoriei, pentru mitingul din 10 august

Traficul rutier va fi restrictionat temporar sau cand situatia va impune acest lucru in 10 august, cand este anuntat un miting de amploare in Piata Victoriei, la un an dupa ce Jandarmeria a dispersat in forta protestul impotriva PSD, anunta Brigada Rutiera a Capitalei. continuă pe Hotnews

Un senator solicita desecretizarea raportului privind mitingul din 10 august 2018: Singurele informatii secrete sunt numele si functiile unor ofiteri

Senatorul PNL Ion Marcel Vela ii cere public noului ministru interimar al Ministerului Afacerilor Interne Mihai Fifor sa desecretizeze raportul referitor la mitingul din 10 august 2018. Fostul presedinte al comisiei de aparare din Senat sustine ca in raportul MAI singurele informatii secrete sunt numele si functiile unor ofiteri care se pot blura.

PROTEST 10 AUGUST! Restrictii de circulatie cu ocazia desfasurarii manifestatiei organizate in Piata Victoriei

Cu ocazia unei manifestatii organizate in Piata Victoriei, la data de 10 august a. c. , incepand cu orele 14. 30, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta, in sensul.

Pianistul Davide Martello si-a anulat concertele din Germania pentru a participa la protestul din 10 august, in Piata Victoriei

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a anuntat pe contul sau de Facebook ca isi anuleaza concertele din Germania pentru a participa la mitingul anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei.

Cu ce se ocupa seful de la Jandarmerie, Catalin-Razvan Paraschiv, la un an de la protestele din 10 august

S-a implinit un an de la mitingul Diasporei de mare amploare, organizat in Piata Victoriei, desfasurare care a lasat in urma un ecou puternic. Printre cei care au iesit in evidenta, in urma protestului, se afla si colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei. Ce s-a intamplat cu seful de la Jandarmerie, Catalin-Razvan Paraschiv .

Protestul de pe 10 august, din Piata Victoriei. Organizatorii estimeaza ca vor participa aproximativ 250.000 de oameni

Un protest de amploare este anuntat pentru sambata in Piata Victoriei din Capitala, la un an de la manifestatiile antiguvernamentale ale diasporei din 10 august, soldate cu interventia in forta a.

Organizatorul protestului autorizat de Primaria Capitalei spune ca vor fi filtre pentru controlarea celor care vin in Piata Victoriei: Nu se va intra cu obiecte contondente sau cu arme albe

Organizatorul protestului de sambata, 10 august, Tommy Tomescu, a declarat, vineri, ca se asteapta ca numarul celor care vor veni in Piata Victoriei sa fie un sfert de milion. Tomescu mai spune ca se vor institui filtre la intrarile in Piata, ca sa nu se intre cu obiecte contondente, transmite Mediafax.

10 august 2019 Primaria Capitalei a aprobat organizarea protestului din Piata Victoriei. Care este programul manifestatiei

Primaria Capitalei a anuntat ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei, transmite Agerpres. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de Actiune Civica Diaspora pentru Romania.

Protest cu cantec: Pianistul Davide Martello si-a anulat concertele pentru a veni la manifestatia din 10 august, in Piata Victoriei!

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a anuntat pe contul sau de Facebook ca isi anuleaza concertele din Germania pentru a participa l.

AUDIO Oprisan, despre posibilitatea unor noi batai administrate protestatarilor din Piata Victoriei: Dar ce, credeti ca este exclus?

Marian Oprisan, a avut, din nou, schimburi de replici aspre cu alesii PNL din Consiliul Judetean Vrancea, presedintele CJ dand de inteles, la un moment dat, ca nu ar fi exclusa o noua interventie in forta contra protestatarilor, la fel ca si la manifestatia din 10 august 2018, potrivit Ziarului de Vrancea.

PROTEST iN 10 AUGUST! Primaria Capitalei a aprobat manifestatia din Piata Victoriei

Protestul din 10 august a primit unda verde de la Primaria Capitalei. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )