Libnet.ro
UNICEF

18:15

Protestul de pe 10 august, din Piata Victoriei. Organizatorii estimeaza ca vor participa aproximativ 250.000 de oameni

Antena3 Antena3,
Protestul de pe 10 august, din Piata Victoriei. Organizatorii estimeaza ca vor participa aproximativ 250.000 de oameni

Un protest de amploare este anuntat pentru sambata in Piata Victoriei din Capitala, la un an de la manifestatiile antiguvernamentale ale diasporei din 10 august, soldate cu interventia in forta a. continuă pe Antena3

Primaria Capitalei pune la dispozitia participantilor la protestul de pe 10 august: 10.000 de sticle de apa imbuteliata (PET), 4.000 de l de apa potabila si 100 de toalete ecologice

Primaria Capitalei pune la dispozitia participantilor la protestul de pe 10 august: 10. 000 de sticle de apa imbuteliata PET), 4. 000 de l de apa potabila si 100 de toalete ecologice, a anuntat institutia pe pagina de Facebook. Masurile au fost aprobate dupa intalnirea de joi dintre primarul general, Gabriela Firea, cu Tomescu Tommy Joul, reprezentantul Grupului de Actiune Civica Diaspora pentru Romania, asociatie care organizeaza manifestatia din 10 august, din Piata Victoriei.

10 august 2019 Primaria Capitalei a aprobat organizarea protestului din Piata Victoriei. Care este programul manifestatiei

Primaria Capitalei a anuntat ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei, transmite Agerpres. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de Actiune Civica Diaspora pentru Romania.

Protest cu cantec: Pianistul Davide Martello si-a anulat concertele pentru a veni la manifestatia din 10 august, in Piata Victoriei!

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a anuntat pe contul sau de Facebook ca isi anuleaza concertele din Germania pentru a participa l.

Pianistul Davide Martello si-a anulat concertele din Germania pentru a participa la protestul din 10 august, in Piata Victoriei

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a anuntat pe contul sau de Facebook ca isi anuleaza concertele din Germania pentru a participa la mitingul anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei.

PROTEST iN 10 AUGUST! Primaria Capitalei a aprobat manifestatia din Piata Victoriei

Protestul din 10 august a primit unda verde de la Primaria Capitalei. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de.

AUDIO Oprisan, despre posibilitatea unor noi batai administrate protestatarilor din Piata Victoriei: Dar ce, credeti ca este exclus?

Marian Oprisan, a avut, din nou, schimburi de replici aspre cu alesii PNL din Consiliul Judetean Vrancea, presedintele CJ dand de inteles, la un moment dat, ca nu ar fi exclusa o noua interventie in forta contra protestatarilor, la fel ca si la manifestatia din 10 august 2018, potrivit Ziarului de Vrancea.

Davide Martello si atelier de facut bannere, pentru 10 august

Cei care merg sambata la protestul din Piata Victoriei sunt asteptati vineri seara la un eveniment organizat pentru pregatirea manifestatiei din 10 august.

Pregatiri pentru 10 august: Mai multe asociatii vor sa blocheze soseaua care leaga Moldova de Capitala pentru a cere constructia de autostrazi

Mitingul din Piata Victoriei din 10 august va avea sprijinul asociatiilor care militeaza pentru constructia de autostrazi care sa lege Moldova de restul tarii. Mai multi localnici din Iasi, plus altii care au.

Primaria Capitalei a aprobat mitingulRezist de sambata, 10 august

Primaria Capitalei anunta ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei.

Firea le promite apa protestatarilor din Piata Victoriei

Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti va asigura 10. 000 de sticle cu apa i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )