Libnet.ro
UNICEF

22:31

Traficanti de droguri din Baia Mare, gasiti cu 45 g cannabis. Trei persoane, arestate la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Traficanti de droguri din Baia Mare, gasiti cu 45 g cannabis. Trei persoane, arestate la domiciliu

Perchezitii la persoane despre care se stia ca se ocupa cu traficul de droguri. in total politistii au identificat 5 persoane banuite ca se ocupa de traficul cu cannabis, fata de trei dintre acestea fiind dispusa masura arestului la domiciliu. continuă pe Adevărul

FOTO CSM Stiinta Baia Mare se impune in fata RCM Timisoara. Suporterii, alaturi de campioni

Sarbatoare pe Stadionul Lascar Ghinet din Baia Mare. CSM Stiinta Baia Mare s-a impus in ultimul meci disputat acasa in fata propriilor suporteri din acest an in fata RCM Timisoara, scor 29-25. A fost un meci cu doua reprize total diferite, dar care a placut publicului baimarean.

Perchezitii la traficanti de droguri din Constanta si Valu lui Traian. Mai multe persoane au fost duse la Politie pentru audieri

Mai multe persoane implicate in traficul de droguri de risc si substante psihoactive sunt cercetate de oamenii legii, dupa ce la locuintele lor s-au gasit medicamente si substante interzise sau cu regim special.

Perchezitii la traficanti de droguri din Constanta. 12 persoane, duse la audieri

Autoritatile din Constanta au facut, marti dimineata, 19 perchezitii la persoane suspectate de trafic de droguri si substante psihoactive si au ridicat peste 600 de plicuri cu substante halucinogene.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Primarul Chereches ia atitudine impotriva atacurilor mizerabile ale ACL Baia Mare

Atacurile venite din partea Aliantei Crestin Liberale, filiala Baia Mare la adresa primarului Catalin Chereches nu au ramas fara ecou. Acesta a tinut sa le transmita un mesaj celor de la ACL Baia Mare, pe care ii acuza ca nu fac altceva decat sa isi bata joc de Baia Mare in continuare, neintelegand ca legea trebuie respectata.

in numele educatiei: Locul din Romania unde copiii rromi si cei romani invata impreuna

Judetul Maramures are printre cele mai multe comunitati de rromi din Romania. Cele mai mari sunt in municipiul Baia Mare, in imprejurimile municipiului, dar si in orase precum Ulmeni.

Descinderi la traficantii de droguri din Constanta

19 perchezitii au avut loc, marti dimineata, la Constanta la persoane suspectate de trafic de droguri si substante psihoactive. Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) au ridicat de la locuintele carora au fost ridicate peste 600 de plicuri cu substante halucinogene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )