Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traficul aerian din Romania a crescut cu 30%, pe fondul conflictului din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Traficul aerian din Romania a crescut cu 30%, pe fondul conflictului din Ucraina

Traficului aerian din Romania a crescut cu maxim 30% pe fondul conflicului din Ucraina. Totusi, cresterea traficului aerian nu s-a reflectat si in veniturile ROMATSA, care au avansat cu doar 5% fata de anul trecut, a declarat Fanica Carnu, directorul general adjunct ROMATSA. continuă pe România Liberă

Criza din Ucraina a crescut traficul aerian din Romania cu pana la 30%, iar veniturile ROMATSA cu 5%

Criza din Ucraina a dus la cresterea traficului aerian cu maximum 30%, insa amplificarea activitatii nu s-a reflectat in veniturile ROMATSA,.

Directorul ROMATSA: Criza din Ucraina a crescut traficul aerian din Romania cu pana la 30%, iar veniturile ROMATSA cu 5%

Criza din Ucraina a dus la cresterea traficului aerian cu maxim 30%, in timp ce veniturile ROMATSA au avansat cu doar 5% fata de anul trecut, a declarat Fanica Carnu, directorul general adjunct ROMATSA.

Sondaj: Deteriorare brusca a perceptiei investitorilor straini asupra mediului economic din Romania

Perceptia investitorilor straini in mediul economic din Romania s-a deterioarat semnificativ in prima jumatate a anului 2014, releva un sondaj realizat in randul membrilor Consiliului Investitorilor Straini FIC), dat publicitatii joi. Numarul respondentilor care se asteptau la o scadere a veniturilor a crescut in mod considerabil, de la 6% in decembrie 2013 la 20% in iunie 2014, potrivit cercetarii interne FIC.

SURSE: Lukoil intentiona sa renunte la rafinaria din Romania indiferent de problemele in justitie/ Compania ruseasca si-a restrans deja activitatea in mai multe tari din Europa Centrala

Lukoil ar intentiona sa renunte la rafinaria Petrotel din Romania in conditiile in care a facut o investitie importanta in rafinaria din Burgas - Bulgaria, marind capacitatea acesteia, au declarat pentru HotNews. ro surse din domeniul energiei. Astfel, potrivit surselor HotNews. ro, Lukoil ar fi avut oricum intentia de a parasi Romania, indiferent de problemele in justitie cu care se confrunta in aceste zile. Primele informatii referitoare la o posibila retragere a Lukoil din Europa de Est au aparut in luna august, cand compania ruseasca si-a vandut benzinariile din trei tari central - europene.

Au mai ramas cinci zile pana la Karpatia Horse Trials, prima competitie ecvestra din Romania care se desfasoara pe un domeniu nobiliar, Domeniul Cantacuzino din Floresti

Aflat la prima editie, Karpatia Horse Trials este un eveniment hipic international care se va desfasura weekend-ul acesta, intre 10 si 12 octombrie, pe celebrul Domeniu Cantacuzino din Floresti, judetul Prahova. Timp de trei zile, publicul va avea ocazia sa asiste la un concurs ecvestru complet si sa vada ce insemna viata la mosie la inceput de secol XX. Domeniul Cantacuzino va redeveni un spatiu plin de viata, elegant si autentic, destinat pasionatilor de calarie, precum si iubitorilor istoriei nobiliare din Romania.

Planul de reorganizare al Volksbank nu afecteaza sub nicio forma subsidiara din Romania

Grupul bancar austriac Volksbank a decis sa schimbe structura companiei si sa infiinteze noua banci regionale prin fuziunea institutiilor bancare de dimensiuni mici, planul de vanzare a filialei din Romania nesuferind, insa, niciun fel de modificare.

Afacerile EY din Romania, cea mai mare crestere din Europa Centrala si de Est, dupa Turcia

ErnstYoung EY) a raportat in anul fiscal 2014 venituri globale de 27,4 miliarde de dolari, o crestere cu 6,8% fata de anul trecut. Biroul din Romania, cu peste 1. 000 de clienti, a inregistart cea mai mare rata de crestere din cele 22 de tari unde.

Afacerile din Romania, derulate tot mai mult prin off-shore-uri

Afacerile din tara noastra sunt derulate tot mai mult prin intermediul unor off-shore-uri, dovada stand faptul ca 19% dintre firmele inregistrate cu actionari straini la Oficiul National al Registrului Comertului ONRC) sunt controlate de ciprioti, informeaza o analiza KeysFin trimisa astazi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )