Libnet.ro
UNICEF

16:45

Traficul rutier a fost reluat in judetul Satu Mare, dupa un accident soldat cu 13 raniti

România Liberă România Liberă,
Traficul rutier a fost reluat in judetul Satu Mare, dupa un accident soldat cu 13 raniti

Cel putin 13 persoane au fost ranite, luni, dupa ce un camion si un autocar s-au ciocnit pe DN 19, in localitatea Petresti din judetul Satu Mare. continuă pe România Liberă

Plan rosu de interventie. Accident rutier cu 13 raniti in judetul Satu Mare

Cel putin 13 persoane au fost ranite, luni, dupa ce un camion si un autocar s-au ciocnit pe DN 19, in localitatea Petresti din judetul Satu Mare.

Satu Mare: 13 raniti dupa ce un camion si un autocar cu pasageri s-au ciocnit pe DN 19. A fost solicitat un elicopter SMURD

Treisprezece persoane au fost ranite in urma accidentului rutier produs luni seara in judetul Satu Mare si in care au fost implicate un autocar si o autoutilitara, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Satu Mare, Adriana Pop. in autocar se aflau 36 de pasageri din Serbia.

Satu Mare: Cel putin cinci raniti dupa ce un camion si un autocar cu pasageri s-au ciocnit pe DN 19. A fost solicitat un elicopter SMURD

Cel putin cinci persoane au fost ranite, luni, dupa ce un camion si un autocar s-au ciocnit pe Drumul National 19, in localitatea Petresti din judetul Satu Mare. Victimele sunt constiente si, potrivit primelor informatii nu exista persoane incarcetate. Pentru salvarea ranitilor a fost solicitat un elicopter SMURD.

Accident grav in Satu Mare. 13 victime, dupa ce un autocar s-a lovit de o autoutilitara

Treisprezece persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie petrecut luni dupa-masa pe DN 19, intre in judetul Satu Mare. Potrivit primelor informatii, un autocar inmatriculat.

Suspiciuni de contaminare a mii de oua si pui in Satu Mare. Inspectorii sanitar-veterinari au sechestrat peste 10.000 de gaini

Suspiciuni de contaminare a mii de oua si pui in Satu Mare. Peste 10. 000 de gaini si circa 6. 500 de oua de la o ferma avicola din judetul Satu Mare au fost puse sub sechestru, dupa ce au existat.

ACCIDENT TERIBIL cu cel putin 35 victime, dupa ce un autocar s-a ciocnit de un camion in Satu Mare: S-a solicitat elicopterul SMURD

Accident grav soldat cu 35 de victime, scrie presa locala din Satu Mare. Circa 35 de persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie petrecut luni dupa-masa pe DN 19, intre localitatile.

ACCIDENT TERIBIL cu cel putin 13 victime, dupa ce un autocar s-a ciocnit de un camion in Satu Mare: S-a solicitat elicopterul SMURD (FOTO)

UPDATE:Primul bilant oficial al accidentului din Satu Mare arata ca sunt 13 persoane ranite in urma coliziunii, dintre care o femeie in stare grava. Pasagerii din autocar sunt muncitori adusi.

Traficul rutier va fi restrictionat, in centrul Capitalei. Care sunt rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, intre orele 17. 00 si 22. 30, in centrul Capitalei, pentru evenimentul The Color Run Night, anunta Brigada Rutiera a.

Traficul rutier pe Transfagarasan este inchis sambata dimineata

Traficul rutier va fi oprit sambata, timp de zece ore, pe DN 7C - Transfagarasan, pentru desfasurarea unei competitii de triathlon. Potrivit IPJ Arges, traficului rutier pe DN7C - Transfagarasan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )