Libnet.ro
UNICEF

10:45

ACCIDENT TERIBIL cu cel putin 35 victime, dupa ce un autocar s-a ciocnit de un camion in Satu Mare: S-a solicitat elicopterul SMURD

B1 B1,
ACCIDENT TERIBIL cu cel putin 35 victime, dupa ce un autocar s-a ciocnit de un camion in Satu Mare: S-a solicitat elicopterul SMURD

Accident grav soldat cu 35 de victime, scrie presa locala din Satu Mare. Circa 35 de persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie petrecut luni dupa-masa pe DN 19, intre localitatile. continuă pe B1

ACCIDENT TERIBIL cu cel putin 13 victime, dupa ce un autocar s-a ciocnit de un camion in Satu Mare: S-a solicitat elicopterul SMURD (FOTO)

UPDATE:Primul bilant oficial al accidentului din Satu Mare arata ca sunt 13 persoane ranite in urma coliziunii, dintre care o femeie in stare grava. Pasagerii din autocar sunt muncitori adusi.

Somalia: Cel putin 12 morti, dupa ce islamistii au atacat o localitate din vestul tarii / Soldatii au fugit in Kenya

Cel putin 12 persoane au fost ucise luni intr-un atac al islamistilor shebab asupra localitatii Bulo Hawo, in urma caruia soldatii somalezi s-au refugiat in Kenya vecina, potrivit unor surse securitare si martorilor oculari, scrie AFP.

Somalia: Cel putin 12 morti, dupa ce islamistii au atacat o localitate din vestul tarii

Cel putin 12 persoane au fost ucise luni intr-un atac al islamistilor shebab asupra localitatii Bulo Hawo, in urma caruia soldatii somalezi s-au refugiat in statul vecin, Kenya. Militanti.

Ce se intampla acum in Mexic, dupa cutremurul urias care a ucis cel putin 35 de oameni

Un numar de 185 de replici au fost inregistrate dupa cel mai puternic cutremur care a lovit Mexicul in ultimul secol, care a avut magnitudinea 8,1, relateaza DPA. Institutul seismologic din Mexic.

Satu Mare: Cel putin cinci raniti dupa ce un camion si un autocar cu pasageri s-au ciocnit pe DN 19. A fost solicitat un elicopter SMURD

Cel putin cinci persoane au fost ranite, luni, dupa ce un camion si un autocar s-au ciocnit pe Drumul National 19, in localitatea Petresti din judetul Satu Mare. Victimele sunt constiente si, potrivit primelor informatii nu exista persoane incarcetate. Pentru salvarea ranitilor a fost solicitat un elicopter SMURD.

Accident grav in Satu Mare. 13 victime, dupa ce un autocar s-a lovit de o autoutilitara

Treisprezece persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie petrecut luni dupa-masa pe DN 19, intre in judetul Satu Mare. Potrivit primelor informatii, un autocar inmatriculat.

Uraganul Irma face ravagii in Florida. Cel putin patru persoane si-au pierdut viata - VIDEO

Uraganul Irma a facut pana acum cel putin patru victime. Un ofiter de politie a murit intr-un adapost pus la dispozitie de stat. Un alt barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost luata de.

NEWS ALERT! Uraganul IRMA a OMORAT patru oameni - Printre victime, un POLITIST

Uraganul Irma a facut pana acum cel putin patru victime. O persoana a murit intr-un adapost pus la dispozitie de stat. Un alt barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost luata de vant si.

Accident feroviar grav in Elvetia. Cel putin 30 de persoane, ranite

Cel putin 30 de persoane au fost ranite, luni, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit, luni, in regiunea elvetiana Andermatt,.

Un microbuz cu romani a fost implicat intr-un accident teribil in Spania. O femeie insarcinata si-a pierdut viata

Tragedie pe o sosea din Spania. Un microbuz cu romani a fost implicat intr-un accident teribil. O persoana si-a pierdut viata, iar opt persoane au fost ranite, potrivit stiripesurse. Femeia care a.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )