Libnet.ro
UNICEF

08:45

Tragedia de la Colectiv si campania electorala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tragedia de la Colectiv si campania electorala

Comemorarea a patru ani de la tragedia din clubul Colectiv s-a intersectat anul acesta - in ciuda eforturilor de a fi cat mai putin vizibil acest lucru - cu campania electorala. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Asociatiei Colectiv, mesaj emotionant, la patru ani de la producerea tragediei: Este nevoie de o pedeapsa grea, sa ne faca sa tresarim

Presedintele Asociatiei Colectiv, Eugen Iancu, a transmis miercuri un mesaj pe Facebook, la 4 ani de la producerea tragediei in urma careia 65 de oameni au murit, printre vctime fiind si propriul sau.

Dancila, la patru ani de la Colectiv: E nevoie sa deschidem ochii si sa recunoastem cand lucrurile nu functioneaza, sa le indreptam impreuna

Premierul demis Viorica Dancila a transmis miercuri dimineata un mesaj la comemorarea a patru ani de la tragedia care a avut loc la clubul Colectiv. Este nevoie sa deschidem ochii si sa recunoastem cand lucrurile nu functioneaza, sa le indreptam impreuna, a transmis aceasta, conform unui comunicat publicat pe site-ul guvernului.

Patru ani de la tragedia din clubul Colectiv, dar niciun vinovat. in ce stadiu este ancheta

Astazi se implinesc patru ani de la tragedia din Colectiv in urma careia si-au pierdut viata 64 de oameni. Ministerul Afacerilor Interne anunta, in cursul noptii de 30 spre 31 octombrie 2015, ca 27 de.

Patru ani de la tragedia din Colectiv. Politicienii concediati dupa tragedie, din nou pe cai mari

Reformarea clasei politice a fost ceruta insistent de oamenii iesiti in strada dupa tragedia de la Colectiv. La patru ani de la incendiu, majoritatea celor care guvernau atunci sunt cei care fac jocurile politice la Bucuresti.

VIDEO Marsul Chitarelor, la patru ani de la tragedia din Colectiv:Cei vinovati danseaza pe scaune

Peste o mie de persoane au ignorat ploaia si au ajuns, miercuri seara, in fata fostei fabrici Pionierul din Capitala, intr-un mars al tacerii in memoria celor 65 de tineri care in urma cu patru ani au murit din cauza incendiului din Clubul Colectiv.

Ciolos, despre faptul ca la patru ani de la Colectiv, Ponta e decisiv pentru noul Guvern: O drama pe care trebuie sa ne-o asumam

Liderul PLUS Dacian Ciolos a vorbit la Adevarul Live despre cum arata scena politica din Romania si a marturisit faptul ca este o drama faptul ca dupa patru ani de la tragedia de la Colectiv votul pentru investirea noului Guvern sa fie la mana lui Victor Ponta, premierul de la acea vreme.

VIDEO Viorica Dancila, mesaj la patru ani de la Colectiv: Aceste lucruri nu trebuie sa se repete

Prezenta la Zalau, Viorica Dancila a transmis un mesaj la patru ani de la tragedia din Colectiv, subliniind ca inca mai sunt lucruri de schimbat in sistemul sanitar romanesc.

Barna, mesaj omagial la patru ani de la Colectiv: O pierdere care nu va fi uitata. Voi face tot ce imi sa in putinta pentru a se face dreptate

Presedintele USR Dan Barna a transmis miercuri dimineata un mesaj omagial in contextul implinirii a patru ani de la tragedia de la clubul Colectiv. Acesta aminteste de o apropiata care si-a pierdut viata in urma incendiului si subliniaza ca voi face tot ce imi sta in putinta pentru a se face dreptate.

Medicul psihiatru, Gabriel Diaconu, despre tragedia Colectiv: Toata Romania, in zilele acelea, a tras la o singura cale, pe un singur drum

Medicul psihiatru, Gabriel Diaconu a facut o radiografie a tragediei Colectiv din punct de vedere al eforturilor salvatorilor si al medicilor din Capitala, care s-au mobilizat pentru a primi numarul mare de raniti ai incendiului. Diaconu considera ca fiecare a facut toate eforturile posibile si condamna scindarea din societatea si acuzele aduse pompierilor care au intervenit acum patru ani, la stingerea incendiului din Colectiv.

30 octombrie 2019, 4 ani de la tragedia Colectiv. in ce stadiu a ajuns ancheta

Miercuri, pe 30 octombrie 2019, se comemoreaza 4 ani de la tragedia din clubul Colectiv. Incendiul in urma caruia si-au pierdut viata 64 de persoane s-a petrecut in 2015, iar ancheta autoritatilor inca nu a fost finalizata nici pana in prezent. Totodata, cu cateva zile in urma, in spatiul public a fost difuzat un filmulet, .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )