Libnet.ro
UNICEF

17:00

Tragedia din Colectiv: 10 raniti sunt in continuare in stare critica

România Liberă România Liberă,
Tragedia din Colectiv: 10 raniti sunt in continuare in stare critica

In spitalele din Romania, mai sunt internati 43 de pacienti raniti din incendiul Colectiv, dintre care 10 in stare critica sau grava. in ultimele trei zile, trei tineri au murit: un tanar internat la Spitalul Sf. Ioan, o tanara internata la Spitalul de Arsi si o alta aflata in Germania. continuă pe România Liberă

UPDATE. Tragedia din Colectiv: Care este starea ranitilor din incendiu

Opt raniti in incendiul din Colectiv se afla in stare critica, iar cinci in stare grava, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, premierul interimar Sorin Cimpeanu .

Tragedia din Colectiv: Bilantul deceselor a ajuns la 58 de persoane

O alta tanara ranita in incendiul din clubul Colectiv a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la un spital din Capitala.

Tragedia din Colectiv: Alexandru Iancu, tanarul care a decedat sambata, era absolvent de ASE si pasionat de muzica

Alexandru Mihai Iancu, ranit in incendiul din clubul Colectiv si decedat sambata, la Spitalul Sf. Ioan, din Capitala, avea 25 de ani, era din Bucuresti, absolvise Academia de Studii Economice ASE), era pasionat de muzica si canta la chitara, scrie Mediafax.

GALERIE FOTO. Cine au fost cei 58 de oameni care si-au pierdut viata in tragedia din Colectiv

Bilantul tragediei din clubul Colectiv din Capitala a ajuns, vineri, la 58 de decese. Printre victimele care au pierdut lupta pentru viata in urma incendiului se numara artisti, jurnalisti si studenti straini, .

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Andreea Stefan, femeia care a pierdut vineri lupta cu moartea

O tanara din Ramnicu Valcea, Andreea Stefan, ranita in incendiul din clubul Colectiv, a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la spitalul Sfantul Ioan din Capitala.

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Andreea Stefan, femeia care a pierdut vineri lupta pentru viata

O tanara din Ramnicu Valcea, Andreea Stefan, ranita in incendiul din clubul Colectiv, a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la spitalul Sfantul Ioan din Capitala.

Tragedia din Colectiv. Bilantul tragediei a ajuns la 58 de morti. O tanara din Valcea care era internata la o clinica din Germania a murit vineri

Tragedia din Colectiv. Bilantul persoanelor care au murit in urma incendiului din Colectiv a ajuns vineri la 58, asta dupa ce o tanara din Valcea a murit intr-un spital din Germania. Este vorba despre Andreea Stefan, in varsta de 28 de ani.

Tragedia din Colectiv. Bilantul tragediei a ajuns la 59 de morti. Un tanar internat la Spitalul Sfantul Ioan a murit sambata

Tragedia din Colectiv. Bilantul persoanelor care au murit in urma incendiului din Colectiv a ajuns sambata la 59, dupa ce medicii au confirmat decesul unui tanar de 22 de ani internat la Spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti. Baiatul avea arsuri pe mai bine de jumatate din suprafata corupui, iar in unele zile a facut complicatii renale si digestive, iar medicii nu au putut sa il mai salveze.

Tragedia din Colectiv. inca 46 de persoane se afla internate in spitalele din Capitala

Ministerul Sanatatii a anuntat ca inca 45 de persoane mai sunt internate joi in spitalele din Capitala dupa ce au fost ranite in urma incendiului care a avut loc pe 30 octombrie in clubul Colectiv. in uma tragediei, 56 de persoane si-au pierdut viata.

Ministrul Sanatatii, dupa tragedia din Colectiv: Putine tari sunt pregatite pentru o catastrofa

Ministrul Sanatatii, Andrei Achimas-Cadariu, aflat joi seara la Institutul CC Iliescu, unde se afla si un ranit din Colectiv, a spus ca tragedia din club este o situatie exceptionala pentru care putine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )