Libnet.ro
UNICEF

09:15

UPDATE. Tragedia din Colectiv: Care este starea ranitilor din incendiu

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Tragedia din Colectiv: Care este starea ranitilor din incendiu

Opt raniti in incendiul din Colectiv se afla in stare critica, iar cinci in stare grava, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, premierul interimar Sorin Cimpeanu . continuă pe România Liberă

Tragedia din Colectiv: Care este starea ranitilor din incendiu

Opt raniti in incendiul din Colectiv se afla in stare critica, iar cinci in stare grava, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, premierul interimar Sorin Cimpeanu .

Patriarhia Romana si-a schimbat purtatorul de cuvant. Decizia vine dupa controversele privind comunicarea Bisericii dupa tragedia din Colectiv

Patriarhia Romana si-a schimbat purtatorul de cuvant, in aceasta functie fiind numit Vasile Banescu de la Trinitas TV. Schimbarea lui Constantin Stoica vine dupa ce in spatiul public au aparut reprosuri privind deficitul de comunicare al Patriarhiei dupa tragedia din clubul Colectiv.

Cine este tanara din Colectiv, care a murit la Spitalul Sf. Ioan

Ioana Victoria Geambasu, care a murit luni, la Spitalul Sfantul Ioan, dupa ce a fost ranita in incendiul de la finalul lunii octombrie, din Colectiv, luase bacalaureatul cu media 9. 51, era olimpica la matematica si dorea sa devina arhitect.

Raed Arafat: Este posibil sa mai avem decese in randul ranitilor de la Colectiv

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat astazi, la Pro Tv, ca inca exista riscul de a se mai inregistra decese in randul ranitilor din Colectiv.

Tragedia din Colectiv. 56 de persoane sunt inca internate in spitalele din Capitala, 13 dintre acestea in stare critica si grava

Tragedia din Colectiv. 56 de persoane ranite in urma incendiului care a avut loc pe 30 octombrie in clubul Colectiv sunt internate in spitalele din Capitala, 13 dintre acestea fiind in stare critica si grava. De asemenea, in spitalele din strainatate sunt internati 28 de romani raniti.

Raed Arafat, despre tragedia din Colectiv: Este posibil sa mai avem decese in randul ranitilor spitalizati in tara si in strainatate

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, considera ca una din lectiile invatate in urma tragediei din Colectiv este aceea a unei relatii mult mai bine coordonate cu organizatiile neguvernamentale si voluntarii. Asa a declarat oficialul, invitat la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de PRO TV.

EXCLUSIV Nereguli gasite de pompieri la inceputul anului intr-un spital din Timisoara, rezolvate abia dupa tragedia din clubul Colectiv

Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a fost verificat la inceputul acestui an, in cadrul controalelor obisnuite ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, iar pompierii au identificat o serie de probleme in domeniul normelor PSI. Conducerea spitalului a reactionat abia dupa tragedia din clubul Colectiv.

Nou bilant al tragediei din Colectiv: 56 de morti. Cine este tanara care a murit luni dimineata

O victima a tragediei din Colectiv, internata la Spitalul Sf. Ioan din Capitala, a murit, luni dimineata, ridicand bilantul mortilor la 56 de persoane.

Nou bilant al tragediei din Colectiv: 56 de morti

O victima a tragediei din Colectiv, internata la Spitalul Sf. Ioan din Capitala, a murit, luni dimineata, ridicand bilantul mortilor la 56 de persoane.

Tragedia din Colectiv. 12 victime internate in spitalele din Capitala sunt in continuare in stare critica si grava

La aproape trei saptamani de la tragedia care a avut loc in clubul Colectiv, inca 80 de persoane se afla internate in spitale, 50 in unitati din Romania si 30 in cele din strainatate. Bilantul persoanelor decedate a ajuns luni la 56 dupa ce o tanara in varsta de 18 ani a murit la Spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )