Libnet.ro
UNICEF

13:45

Tragedia din Muntenegru: unul dintre soferi, angajat al Politiei [UPDATE]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tragedia din Muntenegru: unul dintre soferi, angajat al Politiei [UPDATE]

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, si era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor. continuă pe Wall-Street Ro

Tragedia din Muntenegru: unul dintre soferi este angajat al Politiei

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, si era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor.

Dezastrul din Muntenegru: unul dintre soferi este angajat al Politiei

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, si era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor.

VIDEO Accidentul din Muntenegru: Unul dintre soferii autocarului este angajat al Politiei Capitalei si lucreaza, in timpul liber, si pentru firma de transport Gregory Tour

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, si era in timpul liber la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei. Pe data de 25 iunie, el figura in concediu de odihna legal, a precizat Politia Capitalei, potrivit Mediafax. Politia Capitalei explica faptul ca, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, politistul putea sa indeplineasca si alte activitati remunerate, in conditiile in care acest lucru nu impieta desfasurarea optima a activitatii de functionar public cu statut special.

Accidentul din Muntenegru: Unul dintre soferii autocarului a murit, iar celalalt se afla in stare grava

Soferul care conducea autocarul ce s-a rasturnat, duminica, intr-o prapastie din Muntenegru a decedat, iar al doilea sofer este in stare grava la Terapie Intensiva, potrivit informatiilor obtinute de la.

Accidentul din Muntenegru: Unul dintre soferii autocarului, angajat si al MAI, a murit, iar celalalt se afla in stare grava

UPDATE 12:12 Surse din Politia Capitalei au declarat ca soferul care a decedat este acelasi care era si angajat al MAI, sofer la Directia de Logistica. Soferul care conducea autocarul ce s-a rasturnat,.

Ponta: Fac apel la toti politicienii sa nu speculeze politic tragedia din Muntenegru

Prim-ministrul Victor Ponta face apel la toti politicienii sa nu incerce sa speculeze politic tragedia din Muntenegru. La 22. 55 duminica seara - n. r. ) am fost sunat de Raed Arafat. Din acel moment am.

Tragedia din Muntenegru: Lista pacientilor romani internati in Podgorita

Potrivit unui comunicat al spitalului din Podgorita, trei persoane au decedat la spital din cauza ranilor. Alte sapte sunt internate la terapie intensiva, fara sa-si fi recapatat cunostinta, scrie Jurnalul. ro .

Cine este transportatorul implicat in tragedia din Muntenegru: un business de 8 mil. lei, dar si firma infiintata initial, in insolventa

Gregory Tour, transportatorul al carui autocar a fost implicat intr-un accident tragic duminica, in urma caruia 19 cetateni romani au decedat, este o companie cu afaceri de aproape 8 mil. lei si 5 angajati.

LIVE TEXT / VIDEO Accidentul din Muntenegru: Autoritatile au incheiat procedura de identificare a victimelor. Ministerul de Interne a inceput sa informeze oficial familiile. Ranitii, transportati marti in Romania cu avioane militare

UPDATE ora 16:24): 11 raniti vor ajunge in Romania in jurul orei 17:30 cu primul avion militar, anunta B1 Tv. UPDATE ora 15:47): Soferul autocarului prabusit duminica in prapastia din Muntenegru, George Ciobanu, era angajat al Politiei si si-a pierdut viata in accident. George Ciobanu avea o experienta de 10 ani in domeniu si mai efectuase curse pe acelasi traseu. Al doilea sofer este in coma. UPDATE ora 13:22): Cele 29 de persoane ranite care vor fi aduse din Muntenegru au fost repartizate astfel: 11 la Spitalul Universitar, 10 la Spitalul de Urgenta Floreasca, 4 la Spitalul Elias si 4 la Spitalul Bagdasar-Arseni, a declarat pentru Agerpres medicul Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti-Ilfov. Spitalul din Podgorica a dat publicitatii, intr-un comunicat, lista pacientilor romani internati, mai putin numele celor 7 raniti romani care se afla la Terapie intensiva vezi numele in articol).

Victor Ponta vrea ca tragedia din Muntenegru sa nu fie speculata politic

Primul-ministrul Victor Ponta face apel la toti politicienii sa nu incerce sa speculeze politic tragedia din Muntenegru si califica declaratiile lui Mihai-Razvan Ungureanu ca fiind specifice unei hiene politice.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )