Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ce TRAGEDIE! A fost GASIT MORT, intr-un LAC din BUCURESTI!

B1 B1,
Ce TRAGEDIE! A fost GASIT MORT, intr-un LAC din BUCURESTI!

Tragedie in aceasta dimineata, in Capitala! Un barbat in varsta de 35 de ani a fost gasit mort, in lacul IOR, din Bucuresti. ISU Bucuresti Ilfov a transmis ca in jurul orei 7:00 a fost anuntat . continuă pe B1

Un barbat de 35 de ani a fost gasit mort in lacul IOR din Capitala

Corpul barbatului in varsta de 35 de ani a fost gasit de autoritati plutind pe lacul din parcul IOR din Capitala. Politia a deschis dosar penal de moarte suspecta.

Fotbalist roman in varsta de 18 ani, mort in conditii suspecte in Italia. Trupul lui a fost gasit dupa doua zile

Vasile Petrisor Cioroaba a crescut in oraselul Palazzo Pignano, din provincia Cremona, fiind fiul unui cuplu de romani. El a fost dat disparut sambata, 31 august, fiind gasit mort luni, 2 septembrie. Se pare ca a murit in urma unui accident rutier extrem de bizar, pe care soferul vinovat nu l-a anuntat decat luni, dupa ce a aflat ca Vasile este pe lista persoanelor disparute.

Trupul barbatului care a salvat doi copii de la inec la Olimp a fost gasit

Barbatul care a salvat doi copii de la inec, in statiunea Olimp, apoi nu a mai reusit sa iasa din apa, a fost gasit duminica dimineata. Medicii au declarat decesul acestuia.

Mai multe zone din Bucuresti, fara curent electric joi: Lucrari anuale de reparatii si de intretinere

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane joi, temporar, fara curent electric, ca urmare a lucrarilor anuale de reparatii si de intretinere instalatii si retele electrice,.

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, fara curent electric

-Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane joi, temporar, fara curent electric, ca urmare a lucrarilor anuale de reparatii si de intretinere instalatii si retele electrice,.

O profesoara de romana din Bucuresti, mesaj contrariant pe Facebook: imi cer iertare elevilor mei de clasa a VII-a si parintilor lor

O profesoara de romana din Bucuresti a publicat un mesaj contrariant pe Facebook pentru elevii sai la inceput de scoala. Dascalul isi cere scuze cu anticipatie pentru viitoarele dezamagiri cu care se vor.

Admitere la Academia de Studii Economice din Bucuresti - septembrie 2019 - la programele de studii universitare de licenta, masterat, doctorat.

Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Romania, conform celui mai apreciat clasament - Top Shanghai 2019, este o universitate competitiva, dinamica, responsabila si implicata in mediul economico-social, avand cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone. Studentii ASE au un viitor sigur, peste 80% dintre absolventii sai se angajeaza in mai putin de 3 luni de la terminarea facultatii.

Cum a cheltuit Primaria Capitalei 5,6 milioane de lei pentru reclama si publicitate despre consolidarea cladirilor din Bucuresti

O reclama la televizor despre sporul si elanul Primariei Municipiului Bucuresti in consolidarea cladirilor risc seismic a costat 5,6 milioane de lei, dezvaluie activista Irina Zamfirescu de la ActiveWatch. Potrivit acesteia, 5,1 milioane lei au fost alocati din bugetul Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, iar 500 mii lei de la Compania Municipala Consolidari. Irina Zamfirescu mai spune ca in trei ani au fost finalizate lucrarile de consolidare la 6 cladiri, fara a fi, insa, receptionate.

Veste proasta pentru antreprenorii din Bucuresti: Nu sunt bani pentru programul Startup City - fondurile nerambursabile de cate 50.000 Euro

Programul Startup City, prin care antreprenorii aspiranti din Capitala ar fi putut sa obtina fonduri nerambusrabile de cate 50. 000 de euro, este blocat, pentru ca Primaria Bucuresti si Consiliul General nu au buget alocat pentru aceasta schema de finantare locala.

Femeie agresata intr-o cafenea din Bucuresti. Atacatorul e cautat de Politie (FOTO)

Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagini, banuit de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente, savarsita la data de 27 iulie,asupra unei femei de 33 de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )