Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tragedie in India dupa ce un ghetar din Himalaya s-a desprins si a rupt un baraj. Zeci de morti si sute de disparuti (VIDEO)

B1 B1,
Tragedie in India dupa ce un ghetar din Himalaya s-a desprins si a rupt un baraj. Zeci de morti si sute de disparuti (VIDEO)

Tragedie de proportii in India, la aproape500 km de capitala New Delhi. 14oameniau murit si alti peste 170 sunt disparuti dupa ce un ghetar din Muntii Himalaya s-a prabusit intr-un lac de. continuă pe B1

VIDEO India: Un ghetar din Himalaya s-a desprins si a lovit un baraj, omorand 100-150 de oameni, potrivit primelor estimari

Pana la 150 de oameni ar fi murit in nordul Indiei dupa ce un ghetar din Himalaya s-a desprins si s-a izbit de un baraj duminica dimineata, satele din aval fiind evacuate, transmite Reuters.

Aproximativ 150 de morti, dupa ce un ghetar din Himalaya s-a prabusit

O parte dintr-un ghetar din Himalaya s-a spart si s-a prabusit intr-un baraj, duminica. Autoritatile din India se tem ca numarul victimelor ar putea ajunge la 150 de persoane. Inudatiile aparute in urma prabusirii au dus la evacuarea satelor din aval, transmite Reuters.

Un ghetar din Himalaya s-a prabusit intr-un lac de acumulare si a provocat o viitura uriasa. Bilant estimat: intre 100 si 150 de morti VIDEO

Autoritatile din India se tem ca intre 100 si 150 de persoane ar fi murit dupa ce un ghetar din Himalaya s-a prabusit intr-un lac de acumulare, duminica dimineata. Viitura formata in urma acestui incident a determinat evacuarea satelor din aval.

India: Barbatii prinsi de ape in tunel spun ca parca au trait intr-un film de la Hollywood

Dupa spargerea unui ghetar din Himalaya in nordul Indiei, o duzina de barbati s-au trezit luptand pentru supravietuirea lor ore in sir intr-un tunel, prinsi in capcana ca intr-un un film de la Hollywood, potrivit AFP.

in ce stare sunt pacientii transferati de la Institutul Matei Bals dupa incendiul din pavilionul V

Ministerul Sanatatii vine cu noi precizari legate de starea pacientilor care au fost transferati de la Institutul Matei Bals din Capitala, pe 29 ianuarie, in urma incendiului care a izbucnit la.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )