Libnet.ro
UNICEF

14:45

TRAGEDIE in Italia! O romanca a fost gasita MOARTA intr-o masina din parcarea unui hotel. Tanara ar fi luat o SUPRADOZA de droguri (FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIE in Italia! O romanca a fost gasita MOARTA intr-o masina din parcarea unui hotel. Tanara ar fi luat o SUPRADOZA de droguri (FOTO)

Veste tragica din Italia! O romanca de 30 de ani, adoptata de o familie din Peninsula, a fost gasita moarta intr-o masina, in localitatea Porto Recanati, in apropierea unui hotel. Roxana Adela Ercolani,. continuă pe B1

O femeie a fost gasita moarta in casa ei din Navodari. Vecinii nu au mai vazut-o de cateva zile, dar o auzeau plangand pe fetita ei de trei ani si au sunat la 112

O femeie de aproximativ 40 de ani a fost gasita moarta, miercuri seara, in propria locuinta din Navodari, judetul Constanta. Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, in.

Descoperire socanta in Bistrita. A fost gasita moarta intr-un parau

Trupul neinsufletit al unei femei a fost descoperit intr-un parau din Bistrita. Descoperirea macabra a fost facuta de un barbat care locui in apropierea apei. Femeia de 60 de ani locuia in zona, iar din p.

DRAMA CUMPLITA la Navodari! O mamica a fost gasita MOARTA in baie, dupa ce vecinii au auzit PLANSETELE fetitei de 3 ani...

Tragedie la Navodari! O proaspata mamica a fost gasita moarta in apartamentul in care locuia, dupa ce nu ar mai fi fost vazuta de 2-3 zile. Femeia de 43 de ani locuia impreuna cu fetita ei, de trei.

Femeie gasita moarta in locuinta din Navodari. Vecinii nu au mai vazut-o de cateva zile, dar o auzeau plangand pe fetita ei de trei ani

O femeie de aproximativ 40 de ani a fost gasita moarta, miercuri seara, in propria locuinta din Navodari, judetul Constanta, echipele de interventie gasind-o in casa si pe fetita acesteia, de trei ani, care era nevatamata.

Sfarsit TRAGIC pentru o femeie din Bistrita: A fost gasita MOARTA intr-un parau

Trupul neinsufletit al unei femei a fost descoperit intr-un parau din Bistrita. Descoperirea macabra a fost facuta de un barbat care locui in apropierea apei. Femeia de 60 de ani locuia in zona, iar.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3201 seconds )