Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tragedie pentru o familie din SUA! Un baietel in varsta de 3 ani a murit dupa ce a ramas blocat in masina (FOTO)

B1 B1,
Tragedie pentru o familie din SUA! Un baietel in varsta de 3 ani a murit dupa ce a ramas blocat in masina (FOTO)

Tragedie pentru o familie din Houston, SUA. un Baietel de 3 ani a murit dupa ce s-a blocat in masina din fata casei, pe canicula, potrivit New York Daily News. Evan Trapolino a murit, joi, dupa ce a. continuă pe B1

Momente de groaza pentru o familie din Iasi. S-au trezit cu o bucata de racheta antigrindina in bucatarie

Panica pentru o familie din comuna Scobinti, judetul Iasi. Oamenii s-au trezit in bucatarie cu o bucata de 60 cm dintr-o racheta antigrindina lansata de la centrul antigrindina din Harlau Maxut).

VIDEO Experienta de groaza pentru o familie din judetul Iasi. Casa le-a fost lovita de o racheta anti-grindina

Proiectilul le-a gaurit acoperisul si a aterizat in hol. Incidentul este cu atat mai revoltator cu cat vremea extrema a distrus mii de hectare de culturi agricole, insa rachetele anti-grindina, care au costat milioane de lei, mai mult n-au functionat.

Clipe de groaza pentru o familie din Iasi. O racheta anti-grindina le-a distrus casa

Casa unei familii din Iasi a fost lovita de o racheta anti-grindina. Proiectilul le-a gaurit acoperisul si a aterizat in hol. Incidentul este cu atat mai revoltator cu cat vremea extrema a distrus mii de hectare de.

A vrut sa arate adevarata fata a musulmanilor. Gestul facut de un barbat dupa atacul din SUA

Omar Mateen, 29 de ani, fiul unor imigranti afgani nascut la New York, a deschis focul sambata seara intr-un club al comunitatii LGBT din Orlando, Florida provocand cel mai grav atac armat din.

Organismele intermediare pentru programele din domeniul resurselor umane trec in subordinea Ministerului Fondurilor Europene

Guvernul a decis joi, prin Ordonanta de Urgenta, trecerea organismelor intermediare pentru gestionarea programelor operationale sectoriale in domeniul dezvoltarii resurselor umane din subordinea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale in subordinea Ministerului Fondurilor Europene, care indeplineste si rolul de Autoritate de Management pentru aceste programe de finantare, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Organismele intermediare pentru programele din domeniul resurselor umane trec in subordinea MFP

Guvernul a decis astazi, prin Ordonanta de Urgenta, trecerea organismelor intermediare pentru gestionarea programelor operationale sectoriale in domeniul dezvoltarii resurselor umane din subordinea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale in subordinea Ministerului Fondurilor Europene MFP), care indeplineste si rolul de Autoritate de Management pentru aceste programe de finantare.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu, sfaturi pentru romanii din strainatate: Puteti opta pentru votul prin corespondenta la parlamentare

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le transmite romanilor din strainatate ca la alegerile parlamentare din toamna pot opta pentru votul prin corespondenta daca sunt inscrisi in Registrul Electoral, ea subliniind ca institutiile in drept trebuie sa procedeze la o campanie de informare cat mai vizibila in acest sens.

Circul Globus trebuie sa plateasca aproape un milion de lei pentru muzica din spectacole

Circ Variete Globus trebuie sa plateasca aproape 995. 000 lei, pentru muzica difuzata in cadrul spectacolelor de circ in perioada mai 2004 - septembrie 2007.

Conflict intr-un sat din Marea Britanie, din cauza celui mai mare festival pentru swingeri din Europa (FOTO)

Localnicii din satul britanic Flaxey sunt nemultumiti ca cel mai mare festival pentru swingeri din Europa se va tine in apropiere de localitatea lor. Anul trecutlocalniciinu au putut sa.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )